Showbiz

Jo a prins buchetul la nunta Irinei Deaconescu. Reacția lui Juno a stârnit hohote de râs: „Mi-am lăsat iubita aseară singură”

schedule 05 iun. 2023, 08:33

Jo a prins buchetul la nunta Irinei Deaconescu și a lui Cristi Manea, unde a mers fără partenerul ei de viață. Imediat după ce a urmărit imaginile de la eveniment, Juno a avut o reacție care a stârnit hohote de râs, pe contul lui oficial de Instagram.

Jo a prins buchetul la nunta Irinei Deaconescu

La finalul acestei săptămâni, Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit. Cei doi au dat, de asemenea, o petrecere de zile mari, cu foarte mulți invitați printre care s-a aflat și Jo, care nu a fost însoțită de partenerul ei de viață. Mirii au respectat o parte dintre tradiții, inclusiv pe cea legată de aruncatul buchetului. Undeva după miezul nopții, mireasa a rugat toate fetele să stea în spatele ei și deși cele mai multe dintre ele s-au dus tot mai în față și și-au dorit ca ele să fie cele care îl prind, Jo a stat în spate, iar întâmplarea a făcut ca buchetul influenceriței să ajungă în brațele sale.

Toată lumea a rămas mască, iar artista era șocată la rândul ei, pentru că nu se aștepta la asta, mai ales că erau atât de multe fete în fața ei. De asemenea, artista a povestit pe contul ei de Instagram că a fost prima nuntă la care nu voia să stea la prins buchetul, dar cu toate acestea, buchetul i-a fost predestinat. Cântăreața a trăit o senzație pe care nu a mai avut-o până la momentul acela și nu s-a putut abține să nu împărtășească și cu fanii ei din mediul online totul.

„Trebuie să vă povestesc! E prima nuntă la care nu am vrut să stau la prins buchetul. Am lăsat toate fetele în față, m-am pus în spate și a ajuns aici. Doar am întins mâna și l-am prins. Nu pot să cred! Tremur! Wow, ce senzație!”, a zis Jo, la Story.

Nici reacția lui Juno nu a întârziat să apară și a stârnit hohote de râs. Partenerul de viață a lui Jo a postat un TikTok despre acest subiect, unde a adunat și foarte multe comentarii din partea oamenilor care îl urmăresc și nu numai. Ei au fost de părere că se apropie o nuntă, mai ales acum când relația lor merge din ce în ce mai bine. Ei au mai avut momente în care s-au despărțit și s-au certat, dar la scurt timp după aceea și-au dat seama că nu pot sta unul fără celălalt.

„Băi, deci mi-am lăsat iubita aseară singură la o nuntă și s-a întâmplat asta... Băi, m-a zăpăcit nebuna! Am zis că nu o mai las singură la petreceri în viața mea. Băi, numai belele îmi face!”, a zis Juno, pe TikTok.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---