Showbiz

Jorge, refuzat de Antonia acum câțiva ani. Căror vedete le-a mai făcut avansuri: „Era într-un maieuț cu spatele gol”

schedule 16 sept. 2023, 12:37

Antonia i-a refuzat lui Jorge avansurile pe care i le-a făcut în urmă cu mai mulți ani, dar nu este singura vedetă de pe listă. Cine s-a mai aflat în aceeași situație!

Jorge, refuzat de Antonia acum câțiva ani

Jorge a fost invitat în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV, la rubrica sosurilor iuți. Acesta a fost pus în niște situații dificile, din cauza întrebărilor pe care le-a primit cărora dacă nu le oferea răspunsuri, gusta din sosurile care le-au pus capac multora dintre vedetele care au ajuns în platou.

Ei bine, la un moment dat, Jorge a fost întrebat căror vedete de la noi din țară le-a făcut avansuri, dar s-a lovit de un răspuns negativ din partea lor. Inițial, a dorit să nu citească întrebarea, conform regulilor jocului, dar a decis să spună cu voce tare lucrurile acestea, pentru ca mai apoi să dea și detalii despre ceea ce s-a întâmplat. Declarațiile sale au luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales când a venit vorba despre partenera de viață a lui Alex Velea.

”Căror vedete din showbiz-ul românesc le-ai făcut avansuri, dar te-au refuzat?”, a fost întrebarea pe care i-a adresat-o Cătălin Măruță lui Jorge.

După ce a dat numele celor trei vedete, fiind vorba despre Alina Ceușan, Jo și Antonia, el a ținut să povestească exact cum au stat lucrurile în cazul iubitei lui Alex Velea, pentru că întâmplarea respectivă a fost, din punctul lui de vedere, un gest de omenie.

Aceștia se aflau la decernarea unor premii muzicale, în urmă cu zece ani și pentru că era foarte frig, a decis să îi ofere geaca sa Antoniei, gest care nu i s-a părut unul potrivit și vedetei care l-a refuzat fără să stea prea mult pe gânduri. Jorge a rămas mască, pentru că intenția lui a fost una înțeleasă greșit, iar el nu a încercat decât să o ajute și nimic mai mult. Despre Jo și Alina Ceușan nu a dat prea multe detalii, pentru că toate s-au întâmplat în urmă cu mulți ani și nu ar fi avut rost să dezgroape trecutul.

„Antonia, Jo, Alina Ceușan.(...) N-a fost niciun avans real (n. red în cazul Antoniei). A fost o chestie înțeleasă greșit. Eram la premiile muzicale acum 10 ani, era un frig infernal, era în Brașov, tremuram toți, erau 3 grade, ceva de genul, eu eram îmbrăcat cu geacă, cu haină, cu de toate, iar în dreapta mea era Antonia care era într-un maieuț cu spatele gol și Alex care avea un costum și eu eram singurul care avea geacă și pentru că am văzut-o pe Antonia că tremura efectiv, mi-am dat geaca jos și am întrebat-o dacă pot să-i dau ei geaca și s-a uitat la mine și mi-a zis: <>. Am înlemnit, îți dai seama, dar nu era nimic intenționat”, a mai zis Jorge, la Pro TV.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---