Showbiz

Iubita lui Iancu Sterp, sfaturi din partea intenauților după ce Războinicul a dat-o în bară la Survivor All Stars: „Săraca fată care e lângă tine”

schedule 05 feb. 2024, 07:24

Iubita lui Iancu Sterp, sfaturi din partea intenauților după ce Războinicul a dat-o în bară la Survivor All Stars: „Săraca fată care e lângă tine”
Sursa foto: Instagram Iancu Sterp

Iubita lui Iancu Sterp a primit mai multe sfaturi din partea intenauților, după ce Războinicul a dat-o în bară la Survivor All Stars. Ce i-au zis oamenii Denisei Coțolan!

Internauții, sfaturi pentru iubita lui Iancu Sterp

Săptămâna trecută, în cadrul emisiunii Survivor All Stars, a avut loc o discuție aprinsă între Iancu Sterp și Jorge. În timp ce artistul a spus că în anul în care trăim, femeile ar trebuie să le fie egale bărbaților, pentru că sunt multe care au demonstrat că sunt mult mai puternice, fratele lui Culiță Sterp a afirmat, printre altele, că o femeie nu este fericită, dacă nu este stăpânită de bărbatul ei.

Acest lucru a dus la multe comentarii negative din partea celor din micile ecrane, care nu au fost deloc de acord cu afirmațiile Războinicului, dar nici cu modul în care acesta s-a comportat cu colega sa, Maria Lungu, pe care atât el, cât și colegii lui au încercat să o elimine din concurs, dar nu au reușit, cel eliminat fiind la finalul zilei nimeni altul decât Relu Pănescu.

Așa cum era de așteptat, mulți au zis despre Iancu Sterp faptul că deși este un concurent foarte bun din punct de vedere sportiv care își merită locul la Survivor All Stars, comportamentul lui lasă de dorit.

Nu a scăpat nici partenera lui de viață de afirmațiile dure ale oamenilor. La un moment dat, internauții i-au spus tinerei că ar trebui să plece de lângă el, cât încă o mai poate face, fiind cea mai bună alegere pentru ea.

„Săraca fată care e lângă tine, mai bine pleacă cât încă mai poate. Un om cu minte limitată ca a ta merită să stea singur în “bula” lui”, „Gândire învechita, educație primită de la tatăl lui, femeia cu capul in pământ, dacă ridica privirea gata vrea sa se f… să umilești o femei pentru că ești tu limitat, nu știu cât de corect e... e bine că l-a luat cineva, ce are de tras cu gândirea lui, Dumnezeu cu mila”,
„Ești o dezamăgire!!! Culiță era domn, gândea ce scotea pe gură, tu în schimb ești exact ca femeile pe care le judeci atât de aspru! Ești pus pe scandal și nu-ți stă bine deloc! Na…mediul din care vii tu nu ți-a permis probabil să-ți descui mintea, problema e că ți-a deschis gura!”, „Iancu? Un om redus și bădăran”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---