Social

Bărbatul care s-a aruncat din mașină la 100 km/h și-ar fi înșelat iubita, iar ea l-a confruntat. Femeia ar fi salvat câinele în loc să-și oprească partenerul

schedule 29 sept. 2023, 07:50

Bărbatul care s-a aruncat din mașină la 100 km/h și-ar fi înșelat iubita, iar ea l-a confruntat. Femeia ar fi salvat câinele în loc să-și oprească partenerul
Foto: Captura video

Camerele de supraveghere au surprins imagini șocante pe autostrada Arad-Nădlac. Un bărbat s-a aruncat din mașina condusă de iubită, care avea 100 km/h, după o ceartă în cuplu. Femeia ar fi vrut să salveze câinele, care era să sară de pe bancheta din spate, în loc să-și oprească partenerul din a face acest gest. 

Un bărbat s-a aruncat dintr-o mașină, pe autostrada Arad-Nădlac

Scenele de groază s-au petrecut pe autostrada Arad Nădlac sub ochii altor şoferi. Bărbatul în vârstă de 62 de ani, cetățean francez, a fost surprins de camerele de supraveghere cum deschide portiera mașinii și se aruncă pe șosea la peste 100 de kilometri pe oră. Victima s-a rostogolit zeci de metri pe asfalt. 

Iubita lui, de origine bulgară, a oprit automobilul la câteva sute de metri distranță și a fugit spre bărbat pentru a-i acorda primul ajutor. Trecătorii au sunat la 112. 

„În jurul orei 11:36, poliţiştii de Biroului de Poliţie Autostrăzi A1 Deva-Nădlac au fos sesizaţi despre un cetăţean francez care ar fi căzut dintr-un autoturism în mers”, Mădălin Herbei, purtător de cuvânt IPJ Arad. 
„Pacientul era în stare comatoasă, a fost intubat, imobilizat şi transportat şi predat la UPU Spital Judeţean Arad”, Mircea Mera, director medical SAJ Arad.

Femeia, cu 24 de ani mai tânără decât bărbatul, le-a povestit polițiștilor că îl suspecta că o înșală, așa că a decis să îl confrunte când erau în mașină. Conform anchetei, bărbatul ar fi încercat de mai multe ori să sară, însă femeia l-a oprit. Francezul ar fi reușit să-și ducă gestul la capăt după ce câinele lor ar fi încercat să vină pe locurile din față. 

A profitat de neatenția parteneri care era preocupată de soarta animalului, iar el s-a aruncat din autovehicul. În prezent, bărbatul este în comă, cu răni grave la cap. 

„Au fost efectuate consulturile de specialitate şi urmează să primi rezultatele la tomografiile computerizate. În momentul de faţă, pacientul este sedat”, Cătălin Hreniuc, directorul Spitalului Judeţean Arad.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---