Social

Dănuț Andruș, cuvinte grele la adresa protestatarilor: „Sunteți mai proști decât prevede legea!”

schedule 19 ian. 2024, 08:15

Dănuț Andruș, cuvinte grele la adresa protestatarilor: „Sunteți mai proști decât prevede legea!”
Observator News/Youtube

Dănuț Andruș i-a înjurat pe fermierii protestatari după ce a dorit să fie liderul protestatarilor, însă a fost contestat.

Dănuț Andruș, înjurături adresate protestatarilor

Replicile dure au avut loc pe un grup de WhatsApp al fermierilor. Acesta ar fi vrut să fie liderul protestatarilor însă a fost contestat. Enervat la culme, Dănuț Andruș a aruncat în stânga și în dreapta cu înjurături care mai de care mai deocheate.

”Oameni buni, din punctul meu de vedere, o parte dintre voi sunteți mai proști decât prevede legea! (...) Dacă acest grup a fost penetrat de securiști, șoșoșiști, auriști, pesediști, peneliști, udemeriști, să ne giurgiuliți bârzoiul, uăi, fraților! Lăsați-o dracului cu PSD-ul vostru, cu PNL-ul vostru și toate partidele astea (...). Noi am ieșit să ne apărăm. Dacă voi nu sunteți în stare și dați numai hateuri, am un singur mesaj pentru voi: să ne giurgiuliți bărzoiul!”, le-a transmis Dănuț Andruș pe grupul de Whatsapp celor care îl contestă.

”Să-mi giugiulești bărzoiul” (giugiulești, deci fără ”r”) este o expresie care aparține marelui actor Florin Piersic. Aceasta este o expresie licențioasă, despre care chiar Piersic a povestit cu ani în urmă cum i-a urat chiar președintelui Ion Iliescu cele de mai sus, deoarece l-a confundat cu prietenul său, Dan Iordăchescu.

Cine este Dănuț Andruș

Dănuț Andruș, în vârstă de 51 de ani, deține aproximativ 1.500 de hectare de teren agricol în Horodiștea, comuna Păltiniș, județul Botoșani și peste 1.500 de animale: capre, oi, vaci și cai.

Anterior, acesta a vrut să ocupe funcția de primar al comunei Păltiniș din partea PSD. În prezent, Andruș este președinte al Asociației de Proprietari Paltinul. De asemenea, Dănuț Andruș a înființat Partidul Alianței Fermierilor și Antreprenorilor Români.

Dănuț Andruș este acuzat că implicarea sa în politică i-a vulnerabilizat pe protestatarii din România. Bărbatul însă susține că acuzațiile oamenilor sunt nefondate și că presa răstălmăcește lucrurile.

”Eu chiar îi rog pe oameni să facă legăturile. E dreptul nostru să ne asociem. Acest drept este constituțional. Dacă din aceste cereri considerați că este un interes politic, răstălmăciți cum vreți. Noi până să ajungem în politică, trebuie întâi să avem o experiență în viața socială. Aș folosi o sintagmă pozitivă sau negativă, cum vreți să o interpretați. Oameni care n-au bătut un par la viața lor ne învață cum să facem un gard! Din păcate, aceste lucruri pe care noi le facem, le răstălmăcim și o dăm în politică”, a declarat Dănuț Andruș.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---