Showbiz

Dan Badea și soția sa, prinși în mijlocul războiului din Israel. Ar fi trebuit să meargă la concertul lui Bruno Mars: „Așa a început calvarul”

schedule 09 oct. 2023, 08:05

Dan Badea și soția sa, prinși în mijlocul războiului din Israel. Ar fi trebuit să meargă la concertul lui Bruno Mars: „Așa a început calvarul”
Sursa foto: Instagram Dan Badea

Dan Badea și soția sa au fost prinși în mijlocul războiului din Israel. Cei doi ar fi trebuit să meargă la concertul lui Bruno Mars, dar în schimb au trăit un calvar. Ce au povestit în mediul online!

Dan Badea și soția sa au fost prinși în mijlocul războiului

Sâmbătă dimineață, Israerul a fost bombardat de către teroriștii palestinieni dinspre Fâșia Gaza cu mii de rachete. De asemenea, zeci de oameni care se aflau la un festival de muzică electronică au avut de suferit fiind luați fie ostatici, fie uciși pe loc. Oamenii au fost sfătuiți de către autorități să se izoleze în buncăre, ori de câte ori aud sirenele, iar în mijlocul calvarului au fost prinși Dan Badea, soția acestuia, Raluka, Ana Baniciu și partenerii lor de viață, care au povestit prin ce au trecut, încă de la primele ore ale dimineții.

Mădălina Badea a a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, unde a povestit că se pregăteau pentru concertul lui Bruno Mars din Tel Aviv care s-a anulat și chiar dacă era liniște totală în urmă cu o seară de nenorocire, în dimineața zilei de sâmbătă s-a instalat panica, după ce Israelul a fost bombardat, iar oamenii s-au refugiat în buncărele pe care le au toate locuințele din țară.

”Aseară în Tel Aviv era liniște. De dimineață m-a trezit Dănuț și mi-a zis că trebuie să mergem în buncărul hotelului, se auzeau sirenele antirachetă! Concertul Bruno Mars, pentru care venisem și era programat în seara asta, s-a anulat, în 20 de minute s-a declarat stare de război în Israel”, a transmis partenera de viață a lui Dan Badea, în mediul online.

Tot ea a spus că era un haos total în aeroport, cele mai multe dintre zboruri fiind anulate. Aceștia s-au lovit de multe refuzuri până au reușit să găsească bilete spre Dubai, iar după mai multe anulări ale zborului au reușit să fugă din calea războiului. La aproximativ o oră după ce avionul în care Mădălina și Dan Badea se aflau, orașul Tel Aviv a fost din nou atacat cu rachete, iar spațiul aerian a fost blocat, ceea ce înseamnă că foarte mulți oameni care își doreau să scape au fost prinși acolo.

„Majoritatea zborurilor în toate direcțiile s-au anulat, toate panourile de informare erau roșii. Oamenii disperați să plece oriunde, oameni care și-au abandonat bagajele! Am luat-o din ghișeu în ghișeu și am reușit să găsim bilete spre Dubai după foarte multe refuzuri, avioanele erau pline (cele care au mai rămas). Acum suntem în avion după mai multe amânări ale zborului! Doamne ajută! Sa fugi de război este ceva ce nu dorim nimănui niciodată! (...) Noi am ajuns cu bine în Dubai, dar în spate au rămas oameni prinși în război. Tel Aviv a fost din nou atacat cu rachete și spațiul aerian s-a închis la nici o oră după ce noi am decolat. Să ne rugam pentru ei!”, a mai zis ea.



Dan Badea a făcut și el o postare în care le-a arătat fanilor lui imagini din Tel Aviv și a ținut să precizeze că dacă orașul nu avea acel sistem de apărare, nu ar mai fi existat astăzi.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---