Showbiz

Dan Negru, imagine de colectie cu familia sa: „Nu apar la televizior, nu sunt vedete”

schedule 04 sept. 2023, 14:42

Dan Negru, imagine de colectie cu familia sa: „Nu apar la televizior, nu sunt vedete”
Sursa foto: Instagram Dan Negru

Dan Negru a luat pe toată lumea prin surprindere, în momentul în care a postat în mediul online o imagine cu familia sa. Cum arată soția și copiii săi!

Dan Negru, imagine rară cu familia sa

Dan Negru este un om fericit din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o familie de care este mândru, dar pe care a ținut-o mereu departe de camerele de filmat. Și-a dorit ca aceasta să nu fie expusă atât de mult din mai multe puncte de vedere, iar când a decis să publice o imagine cu soția și copiii săi, toți cei care îl urmăresc în mediul online au rămas muți de uimire, dar s-au și bucurat în același timp, că a împărtășit cu ei un moment atât de frumos din viața lui.

Cunoscutul prezentator formează un cuplu cu Codruța de mai bine de 16 ani. Femeia este medic stomatolog, acesta fiind și motivul pentru care oamenii o văd atât de rar pe rețelele sociale. De asemenea, el a spus despre partenera sa de viață că este un medic bun, care nu duce lipsă de pacienți și care nici măcar nu a avut nevoie ca soțul ei să îi promoveze clinica stomatologică în care lucrează. Cel mai important este că deși sunt foarte diferiți și au profesii diferite, au găsit mereu o cale de comunicare, iar căsnicia le-a mers de minune.

În ceea ce îi privește pe copiii lor, Dan Negru a precizat că a preferat să îi lase să se bucure de copilăria lor, merg la o școală de stat și sunt mândri de persoanele care au devenit și de felul în care au crescut. Nu sunt vedete pe TikTok și nici nu apar la TV, dar au multe calități morale despre care tatăl lor a vorbit cu drag și în care încă mai crede. Imaginea a adunat într-un timp scurt mii de aprecieri și zeci de comentarii din partea fanilor.



„Pun rar fotografii cu ai mei. Pe copii i-am lăsat să-si trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizor, nu sunt vedete pe Tik Tok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale. Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșală, e greu de învins!  Un om blând și bun își va găsi liniștea oriunde pe când un om rău, oricâte bogății ar avea, n-o va găsi niciunde. Pun rar poze cu ai mei...
Asta e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară!”, a transmis Dane Negru, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---