Showbiz

Smiley și Oana Roman, reacții dure după exploziile de la Crevedia: „După opt ani de la Colectiv, arșii...”

schedule 28 aug. 2023, 13:30

Smiley și Oana Roman, reacții dure după exploziile de la Crevedia: „După opt ani de la Colectiv, arșii...”
Sursa foto: Instagram Smiley & Oana Roman

Oana Roman și Smiley au fost și ei șocați, când au văzut ce s-a întâmplat la Crevedia, sâmbătă seara, când o stație GPL care funcționa ilegal a explodat. Iată ce au transmis în mediul online.

Smiley și Oana Roman, reacții dure în legătură cu tragedia de la Crevedia

Sâmbătă seara, o stație de GPL din Crevedia, județul Dâmbovița, a explodat. În urma celor 4 explozii, zeci de victime au fost transportate la spitalele din țară, dar și din străinate, iar două dintre ele și-au pierdut viața în urma tragediei. Dintre zecile de răniți, 39 au fost pompierii trimiși la datorie, după prima explozie, iar filmările care au apărut pe rețelele sociale, arată clar cum s-a instalat panica și prin ce șoc au trecut oamenii care locuiau în apropiere și ale căror case au fost distruse.

Cel mai tare îi supără pe români faptul că deși țara noastră a mai trecut printr-o situație asemănătoare în urmă cu opt ani, la Colectiv, nu au fost luate deloc măsuri și nu avem în România spitale de arși. Tocmai din acest motiv, persoanele care au suferit arsuri grave în urma exploziilor de la Crevedia au fost transportate în spitalele din afara țării. Acest lucru a scos-o din sărite și pe Oana Roman care și-a exprimat și ea opinia, pe rețelele sociale.

Fiica lui Petre Roman a atras atenția asupra faptului că deși au trecut ani buni de la Colectiv, arșii sunt duși în afară, deoarece la noi în țară nu se pot găsi soluții. Din punctul ei de vedere, România nu poate evolua ca stat.

 „Stat eșuat fără soluții la nimic. După opt ani de la Colectiv, arșii trebuie transferați în străinătate pentru că în România încă nu există soluții pentru a trata marii arși. Nu avem nici o șansă să evoluăm”, a transmis Oana Roman, pe Instagram.

Nici Smiley nu a stat cu mâinile în sân și le-a arătat și el fanilor lui cât de revoltat este, după ce exploziile care au avut loc la Crevedia. Artistul s-a arătat profund dezamăgit de țara în care trăim și de modul în care sunt gestionate lucrurile într-un asemenea caz, dar mai ales de faptul că nu sunt luate măsurile necesare, pentru a nu mai ajunge să trecem prin situații de genul acesta.

„Tragedie după tragedie...ni se trage de la șmecherie... Dar până când?!”, a zis Smiley la rândul său, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---