Showbiz

Vedetele în prima zi de școală: Andreea Esca, Alex Velea, Loredana Groza, Smiley și Delia. Le recunoști

schedule 10 sept. 2023, 11:41

Timp, încotro mergi? Clar spre meleaguri noi și glorioase pentru vedetele noastre. Ajunși astăzi nume mari în România, celebrii au pornit în lume ca noi toți, de la școală. Și o mulțime dintre ei au chiar și prima zi importalizată. Iată cum arătau cele mai cunoscute vedete de la noi în cea mai importantă etapă din viață, de la Loredana Groza la Alex Velea sau Andreea Esca. 

Andreea Esca, Alex Velea, Loredana Groza, Smiley și Delia în prima zi de școală

În urmă cu ceva timp, Alex Velea spunea că nu va uita niciodată prima zi de școală: „Îmi amintesc cu drag prima zi de şcoală şi nu cred că o voi uita vreodată. Ţin minte că deja trecusem prin experienţa «grupei mari pregătitoate» şi de-abia aşteptam să aplic ce învăţasem.

Părinţii au ştiu să mă motiveze mereu, să-mi explice fel de fel de situaţii şi de-aia nu am avut probleme în a mă acomoda foarte repede cu colegii şi cu doamna învăţătoare. Doamna Briciu este cea care mi-a fost mentor în primele două clase.
Apoi a urmat doamna Gulian Aurelia, pe care o plăceam «în secret». Le salut şi le mulţumesc că mi-au îndrumat primii paşi înspre educaţie“, preciza vedeta, conform Adevărul. 

Delia: „Cred că eram mai băiețoasă, făceam tot felul de tâmpenii”

Delia, care a fost rebelă de mică, după cum s-a și „dat de gol”, a povestit la „iUmor” că mereu i-a plăcut să fie nonconformistă: „Eram rebelă şi în copilărie, nu este o foarte mare diferenţă. Cred că eram mai băieţoasă, făceam tot felul de tâmpenii, aveam multă energie, eram activă, dar nu cred că am creat probleme prea mari”, a mărturisit Delia.

Smiley: „Eram foarte entuziasmat că mă duc la școală”

Smiley, care a făcut școala primară la Pitești, orașul său natal, a povestit într-un interviu pentru ProFM.ro că se trezea în zorii zilei pentru a ajunge la timp la școală. 

„Eram foarte entuziasmat că mă duc la școală, eram foarte speriat că nu știam pe nimeni. Îmi aduc aminte că a venit mama să mă ia. Știu că m-am așezat cu o fată în bancă, m-am orientat bine de atunci. Am stat cu ea până când s-a mutat din clasă. Era prin clasa a treia. N-am plâns, sigur n-am plâns”, a declarat Smiley.

Andreea Esca: „Învățătoarea noastră era cea mai severă din școală, dar și cea mai bună”

Tunsă scurt, băiețește, cu bentiță albă, Andreea Esca, azi una dintre cele mai iubite prezentatoare din România, era expresivă încă de mică. „Învăţătoarea noastră era cea mai severă din şcoală, dar şi cea mai bună. O cheama Maria Stavar şi îi mulţumesc cu această ocazie pentru tot!”, spunea ştirista într-un interviu acum ani de zile.


Loredana Groza a avut-o ca învățătoare pe mama ei

În ceea ce o privește pe Loredana Groza, relația cu învățătoarea a fost una specială și diferită de restul colegilor săi de clasă, căci dascăl îi era chiar mama acesteia. 


„Loredana a început şcoala la 6 ani, pentru că aşa era atunci. Mama ei a pregătit-o şi i-a fost şi învăţătoare timp de 4 ani. S-a simţit protejată, dar soţia mea nu i-a făcut favoruri, ci avea aceeaşi atitudine faţă de toţi elevii. Norocul învăţătoarei că a avut un copil care nu i-a făcut probleme.
Lori a fost premiantă până în anii de liceu. Singura notă de 9 în activitatea ei şcolară a fost la Botanică”, spunea în urmă cu ceva timp pentru Click! Vasile Groza, tatăl vedetei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---