Showbiz

Vica Blochina a recunoscut în sfârșit. Ce a făcut cu banii de la Survivor: „Ca să fie clară treaba”

schedule 13 iul. 2023, 11:25

Vica Blochina a recunoscut în sfârșit. Ce a făcut cu banii de la Survivor: „Ca să fie clară treaba”
Sursa foto: Instagram Vica Blochina

Mulți fani ai emisiunii Survivor România au fost curioși ce a făcut Vica Blochina cu toți banii pe care i-a câștigat de pe urma participării sale în concurs și i-au adresat această întrebare de mai multe ori. Până la urmă, a decis să le vorbească despre lucrul acesta, pentru a lămuri situația. Iată ce a zis!

Vica Blochina, despre banii câștigați la Survivor

Vica Blochina a fost una dintre vedetele care au acceptat provocarea de a participa la Survivor România. Deși mulți dintre cei care au urmărit competiția nu îi dădeau prea mari șanse de supraviețuire, dansatoarea s-a descurcat foarte bine și chiar aducea puncte pentru echipa sa. De asemenea, a încercat să reziste cât mai mult în junglă, a luptat din greu și consideră că a avut parte de o experiență unică, dar dacă ar avea ocazia să o repete, nu ar mai face-o. Nu pentru că nu i-a plăcut neapărat, pentru că a avut ocazia de a-și testa limitele, ci pentru că atunci când a urmărit imaginile și a văzut felul în care arăta, nu a fost deloc mulțumită.

Nu mai este un secret faptul că toate vedetele care aleg să participe la acest concurs primesc sume foarte mari de bani și chiar dacă nimeni nu spune exact despre cât este vorba, în mod evident toți sunt mulțumiți. Se pare că la fel de mulțumită a fost și Vica Blochina care deși nu a plecat pe bani puțini, nu mai are niciun leu din banii câștigați de la Survivor România, pentru că după cum ea însăși s-a exprimat, respiră și cheltuie în același timp.

Mai mult de atât, vedeta a recunoscut că singurul motiv pentru care a acceptat acest compromis a fost legat de bani. Dacă aceștia nu ar fi fost la mijloc, nu ar fi acceptat niciodată să fie concurentă. La un moment dat, a fost întrebată dacă i-a cumpărat ceva din banii aceia fiului ei, iar ea a zis că Edan nu o lasă să vorbească despre el în interviuri, fiind u n copil introvertit căruia nu îi place sub nicio formă publicitatea.

„Eu m-am dus pentru bani. M-am dus pentru «cașcavălete» la Survivor, ca să fie clară treaba! Toți banii i-am luat! Din bani, dacă i-am cheltuit? Nici nu mai sunt, eu cheltui tot! Eu respir și cheltui! Nu mă lasă să vorbesc despre el! Nu mă lasă. Oricum, el e un copil introvertit și nu îi place publicitatea deloc, dar este un copil extrem de inteligent!”, a declarat Vica Blochina, pentru click.ro.

La final, a ținut să spună câteva cuvinte și despre toată echipa pe care o are în spate. Este recunoscătoare pentru faptul că are oameni de calitate în jurul ei și crede că nu ar fi reușit nimic în absența lor.

„Am o echipă extraordinară! Fără ei aș fi zero barat, pe bune. Deci ei trag de mine, au o încredere foarte mare. Și sunt super fericită cu ceea ce fac!”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---