Showbiz

Vica Blochina, declarații despre relația cu Victor Pițurcă: „Un copil perfect i-am făcut lui cadou”

schedule 08 aug. 2023, 13:12

Vica Blochina a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o are în prezent cu Victor Pițurcă, după ce Edan, fiul lor, s-a mutat la el.

Vica Blochina a ales să împărtășească noi informații despre fiul ei, Edan, și despre relația cu fostul partener, Victor Pițurcă. Chiar dacă fiul său i-a interzis să mai dezvăluie informații în presă despre el, Vica Blochina a ales să vorbească sincer și deschis despre situația actuală.

Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație etraconjugală timp de aproximativ 16 ani, iar din iubirea lor s-a născut băiatul lor, Edan. Deși tânărul a fost crescut în mare parte de mama sa, de curând el a ales să se mute la tatăl său. În ciuda schimbării radicale, Vica se mândrește cu faptul că l-a crescut pe Edan într-un mod educat și responsabil până la vârsta de 15 ani.

„Eu am dat tot ce se putea da unui copil, tot ce puteam mai bun. M-am luptat pentru el să fie el acum unde este el acum, la tatăl lui. Adică, practic, eu i-am făcut un cadou lui Pițurcă. Un copil foarte frumos. Bine-crescut, crescut până la vârsta de 15 ani, educat, cu școala foarte bună. Un copil perfect i-am făcut lui cadou”, a declarat Vica Blochina, pentru emisiunea Fiță cu Adiță.

Mai mult, Vica Blochina a vorbit despre felul în care l-a crescut-o pe Edan și cum a ales să îl susțină și să îl încurajeze să aibă o relație cu tatăl său. Totuși, vedeta a mărturisit că perioada adolescenței a adus noi provocări în relația lor, deoarece Edan este acum mai introvertit și nu mai comunică atât de de cu ea.

Recent, s-a aflat că Edan Pițurcă a terminat clasa a IX-a cu nota 9. Vica Blochina a declarat cu mândrie că fiul ei este bine și că este fericită pentru reușitele lui școlare.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---