Showbiz

Regretă sau nu Vica Blochina că a fost amanta lui Pițurcă: „Poate și tatăl lui mă urăște”

schedule 26 ian. 2024, 11:39

Regretă sau nu Vica Blochina că a fost amanta lui Pițurcă: „Poate și tatăl lui mă urăște”
Sursa foto: Instagram Vica Blochina

 Vica Blochina a dat cărțile pe față și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Victor Pițurcă. Regretă sau nu dansatoarea ceea ce s-a întâmplat în trecut.  

 Vica Blochina, despre relația cu Pițurcă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vica Blochina a fost amanta lui Pițurcă și nici faptul că au un copil împreună, care la momentul acesta locuiește alături de tatăl lui. Acum, situația dintre ei nu este una tocmai bună, dar în urmă cu câțiva ani au fost multe sentimente la mijloc, motiv pentru care dansatoarea a făcut multe de dragul lui.

De curând, blondina a dat câteva declarații despre relația lor, iar sinceră din fire, a spus că pe atunci, își vedeau de viețile lor liniștiți, fără ca nimeni să stea cu ochii pe ei, pentru că oamenii nu aflaseră adevărul despre ei, problemele începând să apară în momentul în care toată lumea a aflat că erau amanți.

Vica Blochina știe, într-o oarecare măsură, că tatăl copilului ei o urăște pentru faptul că a dat cărțile pe față, dar nu are niciun regret în ceea ce privește relația cu Pițurcă și felul în care s-a comportat, pentru că în caz contrar el și fiul lor, poate, nu ar mai fi fost atât de apropiați pe cât sunt în ziua de azi.  

Așadar, consideră că expunerea relației lor nu a fost un lucru negativ, ba din contră, este fericită că lucrurile au stat în felul acesta.

„Atunci când am fost (n.r. amanta lui Pițurcă), nu a fost presă, paparazzi, judecată atât de mare. După care, nu știu cum s-a aranjat viața mea încât am apărut la televizor. Cumva, trebuia să mă apăr cu această poveste, trebuia să le spun. Pe de altă parte, nu îmi pare rău deloc.
Poate, dacă nu făceam lucrul ăsta atunci, nu neapărat că nu eram cine sunt azi, dar poate că fiul meu nu ar fi avut relația asta pe care o are acum (n.r. cu Pițurcă). Undeva, poate și tatăl lui mă urăște că s-a aflat și s-a spart această bubă. Undeva cred că oamenii mă și admiră că am avut tăria de a spune acest lucru, știam că nu aveam încotro. Din punctul meu de vedere, altfel nu s-a putut. Nu îmi pare rău, nu îmi place să mă ascund, spun orice”, a declarat Vica Blochina, conform playtech.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---