Showbiz

Care sunt cele mai mari greșeli pe care le-a făcut Andreea Antonescu. Vedeta regretă și acum: „Am realizat că a fi bine...”

schedule 23 ian. 2024, 12:32

Care sunt cele mai mari greșeli pe care le-a făcut Andreea Antonescu. Vedeta regretă și acum: „Am realizat că a fi bine...”
Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a făcut mai multe greșeli în viață, de-a lungul timpului, iar ca orice am are și ea regrete. Ce nu ar mai face vreodată!

Andreea Antonescu, despre greșelile pe care le-a făcut în trecut

Andreea Antonescu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară și chiar dacă în trecut s-a bucurat de un succes imens alături de buna sa prietenă, Andreea Bălan, nu neagă faptul că a făcut mai multe greșeli pe care acum le regretă și pe care nu le-ar mai repeta vreodată.

Unul dintre lucrurile pe care la vârsta aceasta nu le-ar mai face ar fi legat de toate obiectele vestimentare pe care și le-a cumpărat în cariera sa, crezând că îi vor aduce un plus de valoare. Vedeta a avut multe momente în viața sa în care nu a făcut altceva decât să atunce bani pe lucruri de care, poate, nici măcar nu avea nevoie, dar pe care și le dorea să le aibă în garderobă.

Andreea Antonescu a mai vorbit și despre operațiile estetice cărora, în unele cazuri, nu le vede deloc rostul. Este de acord cu acelea care rezolvă un complex din copilărie, dar nu și cu cele făcute doare pentru a ieși în evidență.

"Nu aș da niciodată bani pe lucruri care să consider eu că îmi aduc valoare. Am învățat de-a lungul timpului...Au fost momente în viața mea, în care am aruncat banii pe tot felul de lucruri pe care mi le-am dori, sau nu, dar am vrut să fie la mine în dressing. Ulterior am realizat că a fi bine cu tine însuți, nu este neapărat despre lucrurile materiale, nu este neapărat despre lucrurile scumpe.
La fel și cu operațiile estetice, dacă îți dorești, rezolvi un complex din copilărie, înțeleg, dar în rest, să cheltuiești niște bani pe ceva care consideri că-ți aduce un plus de imagine, nu sunt de acord. Suntem suficienți noi înșine, putem evolua și atrage atenția și din alte puncte de vedere, nu doar din punct de vedere al caroseriei, cum spunea tatăl meu, sau al vestimentațiilo foarte scumpe.", a declarat Andreea Antonescu pentru spynews.ro

De asemenea, artista a dezvăluit că una dintre cele mai mari dorințe pe care le are este aceea ca fiicele sale să fie crescute în același stil. Ba chiar, a recunoscut că a început să împrumute haine de la cea mai mare dintre fetele sale, pentru că poartă aceeași mărime, cu promisiunea de a nu le murdări de fond de ten.

"Îmi doresc ca și fetițele mele să fie crescute în același stil. Mai nou împrumut haine de la Sienna, fetița mea cea mare. Purtăm aceeași mărime. O întreb dacă pot împrumuta și îi promit că nu murdăresc de fond de ten. Nu sunt lucruri scumpe, nu tot ce este extravagant este wow. Vreau să cred că lucrurilor le dăm noi valoare, nu invers.", a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---