Showbiz

Care este cel mai mare păcat pe care l-a făcut Gigi Becali: „Nu putem decât cu puterea lui Dumnezeu”

schedule 09 ian. 2024, 14:29

Care este cel mai mare păcat pe care l-a făcut Gigi Becali: „Nu putem decât cu puterea lui Dumnezeu”
Sursa foto: YouTube Orange Sport Romania

Gigi Becali a spus care este cel mai mare păcat pe care l-a făcut vreodată, în cadrul unei emisiuni televizate în care a fost invitat recent.

Gigi Becali, despre cel mai mare păcat

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogați oameni de la noi țară, dar nu uită să îi ajute și pe cei care nu au avut un noroc atât de mare precum el. El este un om cu credință în Dumnezeu și toată lumea știe lucrul acesta despre el, dar nu neagă faptul că a făcut și el mai multe greșeli și păcate în trecut. Unul dintre cele mai mari păcate pe care le-a făcut a fost acela de a fi lacom, păcat pe care mai apoi l-a transformat în lăcomia de bani. Mai apoi, totul s-a transformat în lăcomia de Hristos și a scăpat de dragostea pentru bani pe care o avea înainte.

A încercat pe cât posibil să repare toate greșelile pe care le-a făcut în trecut și să își îndrepte fața către Dumnezeu, pentru că este singurul care i-a fost mereu alături, chiar și în cele mai grele momente din viața sa.

„Făceam păcate. Poate nici nu prea am știut. Înjuram. Cel mai mare păcat al meu a fost lăcomia. Apoi lăcomia mea am transformat-o în lăcomie de Hristos. Și nu sunt lacomi de bani acum, sunt lacom de Hristos.”, a declarat Gigi Becali, la Teo Show.

Latifundiarul din Pipera este de părere că nimeni nu se poate feri de ispite decât cu puterea lui Dumnezeu și că fiecare gând necurat este un păcat. În plus, Gigi Becali, credincios fiind, știe că doar prin rugăciune atât el, cât și toți creștinii pot scăpa de toate gândurile rele. Îl are mereu pe Dumnezeu în suflet, chiar dacă a făcut păcare ca orice om și în felul acesta scapă de orice primejdie, chin sau suferință, iar la finalul zilei nu uită să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru toate lucrurile bune din viața sa.

 „De ispite nu ne putem feri niciodată. Pentru că nu putem decât cu puterea lui Dumnezeu. De exemplu îți vine un gând să faci ceva, ăla e păcat. Îți vine în gând să faci desfrâu. Ăla e păcat. Gândurile sunt de la necurați, ei îți bagă în cap. Dar dacă tu faci rugăciune și spui să ia gândul ăsta de la tine, ai putere duhovnicească, atunci îi ceri lui Dumnezeu să plece. Vine și te apără El, că nu poți singur. Orice primejdie, chin, suferință, trebuie să mulțumești lui Dumnezeu că ți le-a dat, că toate sunt de la El. Toate sunt spre folosința ta.
Dumnezeu nu dă nimic fără folos. Depresia aia unde medicii nu găsesc nimic, aia e depresie care vine din gândurile necuraților care vor să îl distrugă pe om. Bagă gânduri, gânduri, gânduri și nu mai poți să dormi. Și iei droguri din alea de somnifere să dormi și capul să nu mai gândească.”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---