Showbiz

Care este singurul pentru care Gina Pistol s-ar fi despărțit de Smiley: „Din punctul ăsta de vedere suntem foarte diferiți”

schedule 06 feb. 2023, 13:12

Care este singurul pentru care Gina Pistol s-ar fi despărțit de Smiley: „Din punctul ăsta de vedere suntem foarte diferiți”
Sursa foto: Instagram Gina Pistol

Gina Pistol, despre singurul lucru din cauza căruia s-ar fi despărțit de Smiley

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai urmărite cupluri de la noi și chiar dacă au încercat mereu să fie discreți în ceea ce privește relația lor, nu le-a ieșit de fiecare dată. Recent, blondina a făcut o serie de declarații despre viitorul ei soț și despre o eventuală participare a sa în cadrul emisiunii America Express. Prezentatoarea de la Antena 1 consideră că Pavel Bartoș ar fi cel mai potrivit să participe la această competiție alături de iubitul ei, pentru că dacă ar merge împreună s-ar certa și s-ar despărți din primele zece minute, pentru că sunt foarte diferiți.

”E mai indicat să plece cu Pavel, nu cu mine. Asta vorbeam, zic «Băi, dacă noi vreodată am fi participat la emisiunea din Asia, ne despărțeam din primele 10 minute». Pentru că din punctul ăsta de vedere suntem foarte diferiți, eu sunt foarte organizată. Andrei, parcă îl și văd, «La cât trebuie să fim acolo, la ora 2? Plecăm la 2:10 de acasă!». Făcea el cumva să ajungem la 2 fix acolo, dar el se oprește și vorbește cu oamenii, ne-am fi certat de la început”, a spus Gina Pistol, potrivit celor de la cancan.ro.
Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)



Dacă în trecut imaginea Ginei Pistol era asociată cu Asia Express, care între timp s-a transformat în America Express, acum lucrurile nu mai stau deloc așa. După ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Josephine, prezentatoarea a preferat să renunțe la acest proiect, pentru a-i fi alături copilului de care a declarat că nu poate sta pentru mult timp departe. Aceasta a fost înlocuită, așadar, de Irina Fodor care se pare că primește un salariu mult mai mai mic decât cel pe care îl negociase partenera de viață a lui Smiley.

Deși la început fanilor emisiunii de la Antena 1 li se părea destul de ciudat să o vadă pe partenera de viață a lui Răzvan Fodor în locul blondinei, odată cu trecerea timpului au început să se obișnuiască. Unii dintre ei speră ca Irina Fodor să prezinte toate sezoanele de acum înainte, dar rămâne de văzut cum vor sta lucrurile, dar cert este că iubita lui Smiley nu vrea să stea departe de fiica sa, nici măcar pentru acest proiect.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---