Showbiz

Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice: „M-au interzis comuniștii, pentru că eram prea sexy”

schedule 27 oct. 2023, 08:43

Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice: „M-au interzis comuniștii, pentru că eram prea sexy”
Sursa foto: Instagram Loredana Groza

Are sau nu Loredana Groza operații estetice? Este întrebarea care zace pe buzele multora. Dar care este adevărul, de fapt? Vedeta a dat câteva declarații, cu scopul de a lămuri pe toată lumea.

Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice

De-a lungul timpului, oamenii care o urmăresc pe Loredana Groza au remarcat o schimbare majoră în ceea ce privește felul în care aceasta arată. Astfel, artista a fost acuzată în repetate rânduri de faptul că și-ar fi făcut tot felul de intervenții estetice, doar că nu vrea să recunoască. Ea a mai abordat acest subiect, dar recent a dat mai multe detalii, din dorința de a lămuri pe toată lumea.

Vedeta consideră că toți oamenii care o cunosc, încă de la începuturile carierei sale știu că a fost mereu o femeie atrăgătoare cu forme generoase și buze mari, motiv pentru care televiziunea de la vremea aceea și comuniștii au interzis-o, pentru că era mult prea sexy.

Loredana Groza a spus clar că nu este datoare cu explicații nimănui, Dumnnezeu fiind singurul în fața căruia trebuie să dea socoteală. În plus, crede că oamenii limitați, răutăcioși sau ușor influențabili sunt cei care au mereu ceva de comentat, dar ea nu o ia persional, pentru că este convinsă că există și oameni care știu că a fost mereu originală. Nu are nimic de comentat la adresa femeilor care investesc în corpul lor, pentru că în lumea în care trăim, imaginea este foarte importantă și se pune un foarte mare accent pe ea.

„Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori. Știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele. Mai ales din filmul «Din a doua cădere a Constantinopolului». Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci, pentru că eram prea sexy. Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții…
Oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală 100%. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta”, a declarat Loredana Groza, pentru fanatik.ro.



Într-un alt interviu, Loredana Groza a povestit că are trei trucuri pe care le respectă mereu și anume doarme mai puțin, mănâncă mai puțin și face yoga.

„Trebuie să mâncăm mai puţin şi să dormim mai puţin, pentru că viaţa este extrem de scurtă. Dacă stai să socoteşti, foarte mulţi dintre noi îşi dorm mai mult de jumătate din viaţă şi e păcat. Viaţa trebuie trăită, pentru că e preţioasă şi deopotrivă fragilă şi imprevizibilă.
Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat mai puţin și, bineînțeles, yoga. Care nu este nici filosofie, nici o ideologie, nici o nouă religie, nici măcar o învățătură. E o tehnologie care te ajută să transcenzi spre o stare de bine și pe care, ca orice tehnologie, trebuie să ştii să o folosești ca să funcţioneze”, a mai zis artista, pentru viva.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---