Showbiz

Loredana Chivu nu are liniște în propria casă. Fostul iubit o terorizează: „Am auzit bătăi puternice în ușă”

schedule 11 mai 2023, 09:55

Loredana Chivu nu are liniște în propria casă. Fostul iubit o terorizează: „Am auzit bătăi puternice în ușă”
Sursa foto: Instagram Loredana Chivu

Loredana Chivu nu mai are deloc liniște în propria casă, din cauza fostului partener de viață care nu se poate obișnui cu ideea că aceasta l-a părăsit. Deși are ordin de restricție, nu poate sta departe de ea. Iată ce a declarat blondina recent!

Loredana Chivu este terorizată de fostul iubit

Loredana Chivu a fost mereu o persoană transparentă, când a veni vorba despre viața sa privată, ceea ce înseamnă că fanii au fost mereu la curent cu schimbările pe care a decis să le facă pe parcurs. Nici fosta ei relație nu a fost una secretă, chiar ea recunoscând, într-un interviu pe care l-a acordat acum ceva timp, faptul că a acceptat propunerea de a se căsători cu iubitul violent de teamă. Știa că nu este cea mai bună alegere, dar pur și simplu nu a crezut că poate reacționa într-un alt mod.

Nici faptul că relația cu fostul ei partener nu s-a terminat prea bine nu este un secret pentru cei care o urmăresc, deoarece ea le-a vorbit și despre acest subiect sensibil. Din cauza amenințărilor pe care blondina le-a primit din partea bărbatului cu care se logodise, a decis să ceară un ordin de restricție împotriva lui, pentru a fi sigură de faptul că nu îi este pusă viața în pericol la fiecare colț de stradă, doar că aparent acesta nu are de gând să îl respecte, iar vedeta a făcut o serie de declarați legate de asta.

Loredana Chivu a ajuns să fie terorizată în propria casă de bărbatul alături de care credea că va ajunge în fața ofițerului de stare civilă, dar și în fața altarului, la un moment dat. Vedeta a decis să discute despre acest lucru, după ce a auzit câteva bătăi puternice în ușă, venite din partea unui bărbat masiv, așa cum l-a descris ea, care a stat acolo aproximativ 15 minute. Nici nu vrea să își imagineze ce s-ar fi putut întâmpla, dacă ar fi răspuns, mai ales că nu este prima dată când persoane necunoscute vor să pătrundă în locuința sa.

"Am auzit bătăi puternice in ușă care m-au trezit din somn. Era un bărbat foarte masiv care a stat la ușa mea în jur de 15 minute. Ce se întâmplă dacă eu răspundeam la ușă? Eram trezită din somn, m-am gândit inițial că este un curier, însă am verificat telefonul și nu aveam nici un apel, iar acești oameni nu ar fi bătut atât de tare în ușă. Altă dată a venit o doamnă, nu i-am răspuns la ușă și m-a sunat. S-a recomandat a fi de la o instituție a statului și mi-a spus că trebuie să îi dau dreptul de a intra la mine în casă.", a zis Loredana Chivu pentru spynews.ro


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---