Showbiz

Simona Halep, susținută de Loredana Groza după suspendarea pentru dopaj: „Dăruirea și talentul nu pot fi oprite de nimeni”

schedule 15 sept. 2023, 08:40

Simona Halep, susținută de Loredana Groza după suspendarea pentru dopaj: „Dăruirea și talentul nu pot fi oprite de nimeni”
Sursa foto: YouTube Euronews Romania

Simona Halep a fost suspendată timp de patru ani pentru dopaj, iar mai multe persoane publice au sărit în apărarea sa pe internet. Printre acestea se află și Loredana Groza care i-a transmis un mesaj emoționant tenismenei.

Simona Halep este susținută și de Loredana Groza

Zilele acestea, vestea că Simona Halep a fost suspendată timp de patru ani pentru dopaj de către Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis a șocat o țară întreagă. Mirarea a fost la fel de mare și pentru sportiva noastră, care nu se dă bătută și care va lupta în continuare, pentru a i se face dreptate, mai ales că a respectat mereu regulile și nu a consumat substanțe interzise nici măcar inconștient.

Toată țara este alături de ea, iar tenismena are dreptul la apel, deoarece decizia luată de către ITIA nu este una definitivă și va merge până la capăt, pentru a le arăta tuturor că toate acuzațiile care i s-au adus sunt false. Nu doar fanii ei o susțin și îi trimit mesaje care să îi aducă zâmbetul pe buze, ci și mai multe vedete din România care i-au transmis mesaje emoționante pe rețelele sociale, iar printre acestea se află și Loredana Groza care o admiră pe sportivă pentru tot efortul depus în ultimii ani și pentru rezultatele obținute.

Din punctul de vedere al artistei, Simona Halep a fost și va rămâne pe primul loc, deși situația prin care trece acum nu este cea mai bună din cariera sa. I se par nedrepte acuzațiile care i s-au adus, având în vedere că este nevinovată și a luptat din greu pentru victorie pentru care a adus pentru România în meciurile sale. Vedeta este mândră de tenismena noastră, pentru că a reușit să le arate că dăruirea și talentul nu pot oprite și știe că nimeni și nimic nu o va opri să le arate tuturor că nu consumat substanțe interzise, pentru a reveni pe teren.

Simona Halep a promis la rândul ei că va face tot ceea ce ține de ea, pentru a rezolva problema și că va face apel și la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Astfel, va merge pe toate căile legale de atac împotriva companiei producătoare a suplimentelor în cauză.

„Simona, ești și vei rămâne mereu numărul 1 pentru toți în care bate o inimă de român! Este absurd și nedrept să fii acuzată, tu fiind nevinovată! Te-ai luptat ca o leoaică și ai făcut sacrificii pentru fiecare punct, pentru fiecare victorie! Suntem o țară prea mică să luptăm cu interesele subterane ale marilor puteri într-un sport în care se învârtesc sume exorbitante! Dar tu ai reușit să le arăți că dăruirea și talentul nu pot fi oprite de nimeni și asta nu le-a convenit! Știu că vei renaște ca o pasăre phoenix și că nimic și nimeni nu te poate doborî! Sunt alături de tine și la bine și la greu și îmi doresc ca toți românii să fie! Hai Simona! Hai România”, a transmis Loredana Groza pe Instagram.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---