Sport

Simona Halep anunță colaborarea cu antrenorul Carlos Martinez după revenirea în circuitul WTA

schedule 22 mar. 2024, 06:54

Simona Halep anunță colaborarea cu antrenorul Carlos Martinez după revenirea în circuitul WTA
Foto: Shutterstock
Simona Halep colaborează cu antrenorul Carlos Martinez după reducerea suspendării pentru dopaj, revenind la Miami Open.

Simona Halep, fostul lider mondial în tenisul feminin, a anunțat începerea unei colaborări cu antrenorul spaniol Carlos Martinez. După o pauză de 18 luni și o reducere a suspendării pentru dopaj de la patru ani la nouă luni, Halep a revenit în circuitul profesionist la Miami Open, unde a fost învinsă în primul tur de Paula Badosa.

În ciuda înfrângerii, Halep a rămas optimistă și a declarat că este nerăbdătoare să înceapă lucrul cu noul său antrenor. "Îl aștept pe Carlos Martinez să începem. Am fixat o perioadă de încercare. Îi admir munca și sper să ne înțelegem foarte bine și să realizăm rezultate bune", a spus Halep. Ea a menționat că are nevoie de îndrumare pentru a-și evalua nivelul de joc și așteaptă feedback-ul lui Martinez.

Halep a vorbit și despre emoțiile trăite în timpul revenirii sale și despre sprijinul primit din partea fanilor. "Zâmbesc mult, pentru că primesc multă dragoste de la oameni", a mărturisit ea, adăugând că a fost fericită să revină pe terenurile de tenis.

În privința viitorului său în sport, Halep a recunoscut că trebuie să gestioneze cu atenție revenirea, având în vedere vârsta și perioada îndelungată de absență. "Am o vârstă. Nu mai sunt așa tânără și trebuie să gestionez foarte bine această revenire. Nu vreau să mă accidentez", a explicat Halep, care a obținut primele puncte WTA la Miami și va intra în clasamentul care va fi publicat pe 1 aprilie.

Simona Halep a fost suspendată inițial pentru patru ani pentru dopaj, dar Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a redus această perioadă la nouă luni, considerând că decizia inițială a fost prea severă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---