Showbiz

Carmen Harra, previziuni despre Simona Halep. Ce a spus despre fosta sa căsnicie și despre revenirea în tenis: „Decizia este nedreaptă”

schedule 11 oct. 2023, 09:07

Carmen Harra, previziuni despre Simona Halep. Ce a spus despre fosta sa căsnicie și despre revenirea în tenis: „Decizia este nedreaptă”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Carmen Harra a făcut mai multe previziuni despre Simona Halep. Ce a spus despre fosta sa căsnicie și despre revenirea în tenis!

Carmen Harra, previziuni despre Simona Halep

Simona Halep trece printr-o perioadă din viața sa, în urma suspendării sale din cauza acuzațiilor de dopaj pe care le-a primit, iar Carmen Harra a făcut câteva previziuni legate de aceasta. Clarvăzătoarea a început prin a spune că știa, din păcate, faptul că partenerul ei a reprezentat o tranziție pentru ea și, de asemenea, că nu era potrivit pentru sportivă, dar că nici măcar ea nu era convinsă de lucrul acesta.

„Din păcate, eu am știut că partenerul ei (n.r - Toni Iuruc) era o tranziție și că nu era ce trebuie, nu cred că a fost nici ea convinsă, cred că s-a lăsat influențată, oamenii se lasă mereu manipulați emoțional”, a declarat Carmen Harra, pentru WOWnews.

Mai mult de atât, Carmen Harra a vorbit și despre revenirea sa în tenis, având doar cuvinte frumoase la adresa sportivei. Despre Simona Halep crede că este o persoană altruistă, emoțională, care s-a născut cu un destin puternic și care acum este pedepsită pe nedrept.

În ceea ce privește viitorul ei, clarvăzătoarea a afirmat că tenismena se va lupta pentru a-și găsi echilibrul și pentru a scăpa de toate acuzațiile legate de substanța pe care i-au găsit-o în sânge la US Open. În plus, ea a spus că este foarte probabil ca ea să revină, să i se ridice suspendarea sau să fie una de scurtă durată. Mai apoi, a spus alte cuvinte de laudă despre Simona Halep despre care crede că a făcut multe lucruri bune pentru țara noastră și care nu merită să fie tratată în felul acesta de nimeni.

Oricât de puternic ar fi un om, nu poate lupta împotriva sistemului și la fel este și în cazul sportivei care nu își dorește nimic mai mult decât să i se facă dreptate.

„Ea, în primul rând, așa puternică cum o vedem, este foarte emoțională, foarte interiorizată, altruistă. Se naște cu un destin foarte puternic. Dacă vă uitați la anul personal al Simonei Halep ea este pedepsită, părerea mea, absolut pe nedrept. Intră sub incidența cifrei șapte, care e o cifră a destinului, aici este o lecție a ei de viață.
Dar din toamna anului ăsta, până în toamna anului viitor ea se va lupta să-și reechilibreze poziția. Eu nu înțeleg cum pot să folosești această substanță. Substanța asta care se găsește la US Open, în sistemul ei, este, de fapt, considerată necesară organismului atunci când suferă de anemie, adică este foarte posibil ca ea să aibă medical această condiție foarte frecventă. Decizia lor, extremă în părerea mea... probabil că astea sunt legile, au urmat un protocol. Părerea mea este că decizia este nedreaptă, pe o perioadă prea lungă.
Eu cred că ea va putea să se reechilibreze, s-ar putea să o revedem revenind, să i se ridice această suspendare, că timpul în așa zisa suspendare să fie mult mai scurt. Ea este o ființă foarte emoțională, trebuie să lucreze cu interiorul ei, cu emoțiile ei.
Eu o iubesc, mi se pare o femeie senzațională care a adus faima României și care va continua să o ducă în viitor.(...) Cine e la US Open nu a luat în calcul problemele ei medicale, care ar putea exista, ci pur și simplu au pedepsit-o, părerea mea, în funcție de anumite protocoale ale lor, dar cu sistemele nu poți să te pui, că devii victimă.”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---