Showbiz

Carmen Grebenișan, probleme de sănătate după Survivor: „Mă doare”

schedule 02 iun. 2023, 11:24

Carmen Grebenișan, probleme de sănătate după Survivor: „Mă doare”
Sursa foto: Instagram Carmen Grebenisan

Carmen Grebenișan se confruntă cu probleme serioase de sănătate, în urma participării sale la Survivor România, iar pentru că este foarte sinceră cu fanii ei și activă pe social media, ea și-a ținut fanii la curent cu starea în care se află. Iată ce a povestit în mediul online.

Carmen Grebenișan, probleme de sănătate după ce a participat la Survivor

Emisiunea Survivor România reprezintă o provocare în adevăratul sens al cuvântului pentru fiecare dintre concurenții care aleg să facă parte din proiect, dar cel mai greu este pentru fete din toate punctele de vedere. Deși la început era foarte puțini oameni care îi dădeau șanse de reușită lui Carmen Grebenișan, influencerița a reușit să le demonstreze tuturor faptul că este o femeie puternică, ajungând pânâ la finalul competiției.

Blondina a avut extrem de mulți susținători care și-au pus bazele în ea și care au votat-o, astfel nu poate decât să le fie recunoscătoare pentru lucrul acesta. În ciuda faptului că i-au mers lucrurile de minune în concurs, odată întoarsă din jungla Dominicană, fosta Faimoasă se confruntă cu mai multe probleme de sănătate despre care a vorbit în mediul online. Aceasta are un ganglion în gât, care a început să o doară, despre care a căutat informații pe internet și pe care vrea să îl trateze, fiind conștientă că nu are cum să stea așa.

„Am sesizat un ganglion la gât, de mărirea unui bob de mazăre, care dintr-o dată mă doare. Îl simt umflat. Am citit pe net tot felul de chestii și nu-i bine. Mai bine nu citeam!”, a zis Carmen Grebenișan, pe Instagram.

De asemenea, o altă problemă de sănătate este legată de faptul că nu i-a mai venit menstruația din luna ianuarie și se aștepta ca odată cu revenirea în țară lucrurile să își revină ușor, ușor, ceea ce în mod clar nu s-a întâmplat, iar asta a început să o sperie pe Carmen Grebenișan. Rămâne de văzut când corpul ei va intra în ritmul obișnuit, dar cel mai probabil, influencerița le va povesti fanilor ei când va fi cazul, așa cum face de fiecare dată. Aceștia îi sunt alături, speră să fie bine și i-au transmis deja toate gândurile lor frumoase.

„Ultima mea menstruație a fost pe 12 ianuarie. Da, ultima! S-a întâmplat în timpul Survivor. Noi pe data de 3 ianuarie am ajuns acolo. A fost o menstruație scurtă, mai scurtă decât de obicei. Fără dureri, fără probleme. Mă așteptam să-mi vină din nou. Nu mi-a venit! Încă nu mi-a venit nici până acum, sunt curioasă când o să-mi vină”, a main transmis.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---