Showbiz

Soțul lui Carmen Grebenișan a fost adoptat. De ce nu și-a cunoscut niciodată părinții biologici: „Mi-a fost greu atunci”

schedule 15 dec. 2023, 07:27

Soțul lui Carmen Grebenișan a fost adoptat. De ce nu și-a cunoscut niciodată părinții biologici: „Mi-a fost greu atunci”
Sursa foto: YouTube JORGE OFFICIAL

Soțul lui Carmen Grebenișan a fost adoptat, dar nu și-a cunoscut niciodată părinții biologici. De ce nu a reușit lucrul acesta și cât de greu i-a fost în adolescență, când a aflat!

Soțul lui Carmen Grebenișan a fost adoptat

Carmen Grebenișan și partenerul său de viață, Alex Militaru, au fost invitați în cadrul podcast-ului moderat de Jorge pe YouTube. Minute în șir, aceștia au vorbit despre mai multe aspecte legate de viața lor, despre perioada în care s-au cunoscut, dar și despre cum au ajuns să formeze un cuplu și, nu în ultimul rând, despre cununia civilă pe care au făcut-o în urmă cu aproximativ un an.

Cei doi au o poveste de iubire frumoasă și chiar dacă nu au crezut nici măcar o clipă că se vor înțelege atât de bine în calitate de iubiți, cum se înțelegeau când erau prieteni, lucrurile nu a stat deloc așa. Din contră, au început să fie și mai apropiați și să aibă o mai mare încredere unul în celălalt.

La un moment dat, soțul lui Carmen Grebenișan și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente pe care le-a trăit vreodată și anume acela în care a fost adoptat. Primii care i-au dat semne că ar fi așa, au fost oamenii de la liceu, dar nu i-a băgat prea mult în seamă, dar părinții lui nu au considerat atunci că era momentul oportun să îi spună, așa că aflat mai târziu din întâmplare, iar de atunci viața lui s-a schimbat complet.

„Am aflat că sunt adoptat. Ăla a fost cel mai greu moment, emoțional. Am aflat la 18 ani, destul de târziu. Nu mi-am dat seama, nici n-am vrut, de fapt. Mai auzisem prin liceu de la diferiți oameni răutăți, «adoptatule». I-am întrebat pe ai mei, iar ei nu au crezut că era neapărat momentul oportun să-mi zică la vârsta aia. Am aflat târziu, dintr-o prostie, mi-a fost greu atunci să le pun cap la cap. Se schimbă cumva totul, dar ușor, ușor am trecut și peste asta”, a povestit Alex Militaru, în podcast-ul moderat de Jorge.

Tot el a spus că nu și-a cunoscut niciodată părinții biologici, deoarece mama lui nu a vrut să își asume în niciun fel sarcina, acum având o altă familie și copii, iar de tatăl lui nu se mai știe absolut nimic încă de pe atunci.

”Părinții biologici, nu (nr. nu îi cunoaște). Am întrebat-o pe maică-mea la un moment dat dacă știe ceva de ei. Maică-mea biologică am înțeles că nu a vrut să-și asume în niciun fel sarcina, are familie, copii. De taică-miu nu se mai știe nimic de el de atunci. Nici nu am fost prea interesat, doar am pus niște întrebări așa, să știu și eu”, a mai povestit el.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---