Politic Social Externe

Iulia Navalnaia, văduva disidentului rus Aleksei Navalnîi, promite să continue lupta acestuia în mesajul emoționant de adio

schedule 01 mar. 2024, 16:26

Iulia Navalnaia, văduva disidentului rus Aleksei Navalnîi, promite să continue lupta acestuia în mesajul emoționant de adio
Sursa foto: Dmitry Laudin / Shutterstock.com
Iulia Navalnaia onorează memoria soțului Aleksei, promițând să continue lupta sa disidentă după decesul său în detenție.

Iulia Navalnaia, soția opozantului rus Aleksei Navalnîi, a transmis un mesaj profund emoționant în ziua în care acesta a fost înmormântat în Moscova. Mesajul, care a fost publicat pe rețelele de socializare, a venit în urma decesului subit al lui Navalnîi în colonia penală din Siberia, denumită „Lupul Polar”.

În mesajul său, Iulia Navalnaia își exprimă recunoștința pentru cei 26 de ani de "fericire absolută" petrecuți alături de soțul ei și promite să continue lupta lui disidentă. Ea vorbește despre dragostea neclintită pe care i-a purtat-o lui Aleksei și despre sprijinul constant pe care îl primea de la el, chiar și în timpul detenției. „Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi face tot ce pot pentru a te face acolo sus să te bucuri pentru mine și să fii mândru de mine”, a scris Iulia Navalnaia.

Mesajul emoționant este însoțit de un montaj video cu momente trăite de cuplu, reflectând legătura profundă dintre ei. Iulia Navalnaia nu a putut participa la înmormântarea soțului ei, deoarece se află în exil, însă a fost prezentă în gânduri și prin mesajul său, care a atins inimile multor oameni.

În ziua înmormântării, mii de ruși au venit să-și ia rămas bun de la Aleksei Navalnîi, în ciuda avertizărilor Kremlinului privind participarea la „mitinguri neautorizate”. Mulțimea a adus omagii și a scandat mesaje de libertate și pace, demonstrând impactul pe care Navalnîi l-a avut asupra luptei pentru dreptate în Rusia.

Iulia Navalnaia a promis să ducă mai departe moștenirea soțului ei și să lupte pentru valorile în care a crezut Aleksei Navalnîi, un simbol al opoziției față de regimul actual din Rusia.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---