Showbiz

Cum a aflat soțul Anei Baniciu că va deveni tată. Artista, declarații emoționante: „A fost o binecuvântare”

schedule 11 ian. 2024, 12:12

Cum a aflat soțul Anei Baniciu că va deveni tată. Artista, declarații emoționante: „A fost o binecuvântare”
Sursa foto: Instagram Edy Kovacs

Ana Baniciu a povestit cum a fost momentul în care a aflat că va deveni mamă, dar și cum i-a dat vestea cea mare soțului ei, Edy Kovacs. Ce a povestit artista în cadrul unei emisiuni televizate!

Ana Baniciu, despre momentul în care a aflat că va deveni mamă

Ana Baniciu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Edy Kovacs. Cei doi și-au unit destinele acum ceva vreme și au considerat că a venit vremea ca familia lor să fie una completă. Artista și-a dorit dintotdeauna să fie o mamă tânără, iar acum că visul ei aproape s-a îndeplinit, nu există fericire mai mare pentru ea. De asemenea, ea a ținut sarcina ascunsă timp de patru luni, iar în cursul zilei de ieri a considerat că a venit vremea să le spună tuturor că va aduce pe lume un copil.

Fiica lui Mircea Baniciu a postat și câteva imagini cu burtica de gravidă, iar în una dintre ele apărea și tatăl copilului pe care îl iubește enorm și alături de care se vede trăind pentru tot restul vieții sale. Astăzi, Ana Baniciu a vorbit despre sarcina sa într-o emisiune televizată, unde a afirmat că mereu s-a văzut mamă de băiat și se bucură enorm că lucrurile s-au întâmplat în felul acesta.

Blondina a spus că nu a fost o surpriză neapărat, ci ar fi fost dacă era fetiță, dar tot ceea ce contează este ca micuțul care va veni pe lume să fie sănătos.

„Sunt mamă de băiat. Am știut dintotdeauna că voi fi mamă de băiat. Nu a fost așa o surpriză. Era o surpriză dacă era fetiță, nu mă așteptam la asta, dar ce e, important e să fie sănătos. Asta contează”, a declarat Ana Baniciu, pentru Star Matinal.

Mai apoi, ea a vorbit și despre momentul în care a aflat că va fi părinte. Ea se afla în casă, de unde a ieșit speriată fiind ceva nou pentru ea și i-a zis imediat soțului ei ce se petrecea, acela fiind și momentul în care a aflat și el vestea cea mare. În plus, artista crede că Edy Kovacs nici acum nu realizează ca ea va aduce pe lume un copil, iar ea are la rândul său momente în care nu își dă seama prin ce trece.


„El nu cred că realizează. Am momente când nici eu nu realizez. Cred că până când nu vine doamna doctor sau asistenta să îți pună copilul în brațe și să îți spună că este al dumneavoastră, este greu să realizezi. Este ceva nou. Pur și simplu eram în casă și am ieșit speriată. Mi-am dorit foarte mult să fiu mamă, o mamă tânără și a fost o binecuvântare”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---