Showbiz

Ce ar face Andreea Tonciu dacă ar fi înșelată și nu ar afla. Cum a reacționat când și-a prins soțul vorbind cu o altă femeie

schedule 25 ian. 2024, 07:18

Ce ar face Andreea Tonciu dacă ar fi înșelată și nu ar afla. Cum a reacționat când și-a prins soțul vorbind cu o altă femeie
Sursa foto: YouTube JORGE OFFICIA

Ce ar face Andreea Tonciu dacă ar fi înșelată și nu ar afla? Răspunsul ei a fost unul care a șocat pe toată lumea. 

Andreea Tonciu, declarații neașteptate despre soțul ei

Andreea Tonciu are o relație de lungă durată cu Daniel Niculescu, au împreună și un copil, iar ea vorbește foarte frumos despre partenerul ei ori de câte ori are ocazia. Vedeta a fost recent invitată în cadrul podcast-ului moderat de Jorge, unde a vorbit inclusiv despre partenerul ei de viață.

La un moment dat, a adus în discuție cum s-ar comporta și cum ar reacționa, în cazul în care soțul ei ar vorbi cu alte femei, iar ea nu ar afla. Ei bine, dacă ar fi înșelată și nu ar avea idee despre acest lucru, fosta concurentă de la Survivor All Stars nu ar face absolut nimic, fiind de părere că este treaba lui. Răspunsul ei a fost unul care a luat prin surprindere pe toată lumea și care a dus la multe comentarii din partea internauților.

„Bărbatul meu dacă mă înșeală, băi... dacă eu nu aflu, e treaba lui”, a declarat Andreea Tonciu, în podcast-ul lui Jorge.

De asemenea, Andreea Tonciu și-a amintit de ziua în care și-a prins partenerul vorbind cu o altă femeie în timp ce se aflau în Turcia. Reacția sa nu a fost tocmai una bună, iar cea care a reușit să îi împace la vremea aceea a fost Anamaria Prodan. În plus, bruneta a recunoscut că a găsit mai multe mesaje în telefonul lui care i-au dat de gândit și care au enervat-o la culme, dar că în cele din urmă, a decis să îl ierte și au mers înainte.

„Tot în Turcia s-a întâmplat. După o ceartă extravagantă cu soțul meu, Anamaria Prodan ne-a împăcat, el s-a gândit să îmi facă o vacanță să ne distrăm. Din tot hotelul ăla, bărbatul meu s-a înhăitat cu unul care venise cu amanta în vacanță. Eu eram în vacanță, eram în treaba mea. Eu stăteam la plajă acolo și vedeam că lipsește bărbatul meu prea mult cu ăsta.

Trece vacanța, eu dormeam pe mine. M-am uitat atunci prima oară pe telefonul lui. A fost acum vreo cinci ani. Găsesc mesaje acolo, cu cine crezi? Cu o dansatoare de la hotel de acolo, rusoaică cred că era. Am început să vorbesc cu aia în engleză mea. Am uitat să menționez că după ce m-am întors din Turcia, a vrut el să meargă în Rusia să aducă ceva de acolo. Nu îți zic ce scandal a ieșit, ce a fost la gura mea”, a a mai zis ea


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---