Showbiz

Victor Vrînceanu, primele declarații după despărțirea de Andreea Antonescu. Ce se întâmplă cu fiica lor

schedule 04 apr. 2023, 11:32

Victor Vrînceanu a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Andreea Antonescu. După 2 ani de relație, jurnalistul și jumătatea Andre și-au spus "adio", la fix 3 luni de când a apărut pe lume micuța lor.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au trăit o poveste frumoasă de dragoste, timp de aproape 2 ani. Din iubirea lor s-a născut Victoria Venice, micuța lor, acum în vârstă de 3 luni. Din păcate, cei doi s-au separat, însă au rămas în continuare în relații bune pentru a o crește pe fiica lor.

Andreea Antonescu a fost prima care a făcut anunțul cu privire la despărțirea de jurnalistul de la cancan.ro, mărturisind că nepotrivirea de caracter a stat la baza separării.

Acum, Victor Vrînceanu a fost cel care a dorit să comenteze despărțirea și a spus că nu știa de mesajul postat de Andreea Antonescu. Mai mult, el a menționat că au existat numeroase nemulțumiri de ambele părți și că au decis de comun acord să se despartă.

„Nu a fost o despărțire în care cineva lasă pe altcineva. Am avut o discuție matură, în care am cântărit și analizat totul foarte bine. Și am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim acum, fiind vorba de o nepotrivire de caracter care poate ar fi dăunat tare mai târziu. Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți, în măsuri egale aș spune eu. Legat de postarea făcută, nu am știut de ea. Ea a publicat-o a doua zi dimineață după discuția avută cu o seară înainte”, a declarat jurnalistul pentru cancan.ro.

În ceea ce privește programul de vizită pentru micuța sa, Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu au stabilit de comun acord ce vor face în continuare. Deși jurnalistul și-ar fi dorit ca fiica lui să petreacă timp egal cu ambii părinți, Andreea Antonescu nu a fost de acord. În cele din urmă, cei doi au stabilt un program adaptat vârstei și nevoilor celei mici.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00030
USD
USD: 4.6464 RON
0.01120
GBP
GBP: 5.8855 RON
0.03190
HUF
HUF: 1.2572 RON
-0.00720
BGN
BGN: 2.5446 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2078 RON
0.00360
Convertor valutar

Rezultat: ---