Showbiz

Andreea Antonescu și-a deschis sufletul în fața Ilincăi Vandici. Ce a putut spune despre fostele relații: „Nu există fără respect”

schedule 03 iul. 2023, 11:35

Andreea Antonescu și-a deschis sufletul în fața Ilincăi Vandici și i-a făcut acesteia o serie de dezvăluiri despre fostele relații cu părinții celor două fiice ale sale. Iată ce a declarat și care ar fi, de fapt, cauzele, separării de ultimul partener!

Andreea Antonescu, despre fostele relații

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Antonescu a format un cuplu cu Victor Vrînceanu, tatăl unuia dintre copiii săi, dar nici faptul că aceștia nu mai sunt împreună. Aceștia au decis să meargă pe drumuri diferite, cu foarte scurt timp înainte de botezul micuței Venice Victoria, însă păstrează legătura de dragul copilului pe care îl au împreună. Dacă înainte spunea că au ajuns să se separe din cauza nepotrivirii de caracter, acum, invitată fiind în podcast-ul pe care îl moderează Ilinca Vandici, a simțit nevoia să se descarce și să dea mai multe detalii.

Artista este de părere că nu există relație care să nu bazeze pe respect și pe adevăr și mai crede că maturitatea emoțională este responsabilitatea fiecăruia în parte. Mai mult de atât, vedeta a zis clar că ea preferă să comunice deschis în orice relațiie, de orice tip, deoarece aceasta este soluția de fiecare dată.

„Maturitatea emoțională este responsabilitatea fiecăruia dintre noi, responsabilitatea de a clădi un caracter frumos. Valorile după care ne clădim acest caracter ne reprezintă, ne definesc. Iubirea, din punctul meu de vedere, nu există fără respect, bun simț și adevăr. Ca orice femeie, am nevoi și dorințe. Țin mult la ele. Îmi place comunicarea deschisă în orice relație, de orice gen. Știu că orice se poate obține prin comunicare, vorbe frumoase, ton jos și blândețe. De multe ori ajungem să realizăm că vorbele de la început și faptele ulterioare nu duc în aceeași direcție. Atât am de spus”, a declarat Andreea Antonescu, în podcast-ul Ilincăi Vandici.

Andreea Antonescu nu a vorbit despre tatăl lui Victoriei, ci și despre cel al Siennei. Despre Traian Spak a avut numai cuvinte de laudă. Cei doi au rămas buni prieteni, vorbesc des și au grijă ca fiica lor să nu ducă lipsă de nimic, motiv pentru care cântăreașa îl respectă mult și este convins că va rămâne mereu o persoană dragă sufletului ei.

„Traian este un om foarte bun. Îmi este prieten adevărat în continuare. Ne înțelegem bine, ne sfătuim, ne bucurăm unul pentru celălalt când e cazul, ne întristăm și încercăm să ne sfătuim în alte situații. E un om care merită. Întotdeauna a vorbit frumos cu și despre mine. A vorbit calm. E un om pe care îl respect mult și care, sunt convinsă, va fi până la final unul dintre oamenii apropiați de sufletul meu”, a mai zis ea.

Ambii încearcă să îi arate Siennei faptul că deși nu mai formează un cuplu, o iubesc la fel de tare și se pot baza pe ei indiferent de situație, iar ea simte și știa acest lucru.

„Și eu și Traian vorbim în permanență cu Sienna. Îi spunem că orice ar fi e iubită de amândoi. Sienna simte asta. Știe cât de mult înseamnă pentru noi cuvântul familie și se simte iubită și protejată. Sienna este un copil spiritual, blând și cu foarte mult bun simț”, a adăugat Andreea Antonescu.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---