Showbiz

Andreea Antonescu, despre o posibilă împăcare cu Victor Vrânceanu: „Încerc să iau decizii corecte și demne”

schedule 25 apr. 2023, 10:41

Andreea Antonescu, despre o posibilă împăcare cu Victor Vrânceanu: „Încerc să iau decizii corecte și demne”
Sursa foto: YouTube EGO

Andreea Antonescu a făcut câteva declarații cu totul și cu totul neașteptate despre o eventuală împăcare, fiind foarte diplomată în ceea ce a zis și dând de înțeles că nu spune niciodată că nu vor ajunge în acel punct al vieții lor și încearcă să ia deciziile corecte și demne pentru viitorul ei.

Ce a spus Andreea Antonescu despre îmăpăcarea cu Victor Vrânceanu

Andreea Antonescu părea că și-a găsit fericirea în brațele fostului ei partener de viață, Victor Vrânceanu, căruia i-a dăruit și un copil. Nimeni nu se aștepta ca aceștia să se despartă atât de repede, mai ales că lucrul acesta s-a întâmplat imediat după ce au devenit părinți. Vedeta pare împăcată cu ideea, este la fel de activă în mediul online și se concentrează pe creșterea fiicei sale, care îi face zilele mai frumoase.

Nu îi este greu, pentru că este un copil pe care și l-a dorit și, de asemenea, experiență în ceea ce privește creșterea unui bebeluș, având deja o fiică din prima relație care s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde își continuă studiiile. Deși mama ei îi simte lipsa, știe că are un viitor mai bun acolo și îi respectă deciziile.

Întrebată dacă ar lua în considerare o eventuală împăcare între ea și tatăl copilului, ea nu a negat că s-ar putea întâmpla lucrul acesta pe viitor, pentru că a învățat ca niciodată să nu spună niciodată indiferent de situație. Fosta concurentă de la America Express este conștientă de faptul că venirea pe lume a unui copil schimbă extrem de multe lucruri și nu este foarte ușor de gestionat și tocmai de aceea preferă să nu ia deciziii pe care să le regrete mai târziu. A zis despre ea că nu este omul planurilor și nici de data aceasta nu are de gând să o facă.

„Cu siguranță schimbă mult un cuplu venirea unui copil pe lume și da, nu e ușor de gestionat! Viața m-a învățat ca niciodată să nu mai spun niciodată, așa că tot ce pot afirma e că aceasta este situația prezentă.
Știm ce facem în momentul acesta, niciodată cu ce ne poate surprinde următoarea secundă, în bine sau rău. N-am fost vreodată omul planurilor. Viața m-a învățat de-a lungul timpului că e plină de surprize, și nu plăcute, de multe ori, tocmai de aceea am învățat să trăiesc momentul și să gestionez fiecare situație exact cum vine. Bineînțeles că mă gândesc la viitor, mai ales la viitorul fetițelor mele, tocmai de aceea încerc să iau decizii corecte și demne în prezent.”, a spus Andreea Antonescu, conform viva.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---