Showbiz

Andreea Antonescu, în culmea fericirii. Fiica ei s-a mutat în România: „Nu mai am niciun necaz”

schedule 21 aug. 2023, 10:52

Andreea Antonescu, în culmea fericirii. Fiica ei s-a mutat în România: „Nu mai am niciun necaz”
Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu

Andreea Antonescu este mai fericită ca oricând, pentru că fiica sa a decis să se mute din America. Vedeta se bucură să aibă ambele fiice alături de ea și a făcut câteva declarații în acest sens.

Fiica Andreei Antonescu s-a mutat în România

Andreea Antonescu a suferit enorm, când fiica ei a decis să se mute alături de tatăl ei în America, pentru a învăța acolo și pentru a avea parte de un viitor mai bun, deși știa că era cel mai bine pentru ea. A susținut-o, în ciuda faptului că îi ducea lipsa zilnic și, ori de câte ori reușea, mergea să o viziteze. Cea mai mare bucurie a fost pentru ea în momentul în care Sienna a decis că a venit vremea să revină în țară definitiv și să meargă la o școală din București.

Din câte a povestit chiar artista, fiica ei a dorit să se mute în România de dragul surorii sale, iar cel mai mare vis pe care îl avea ea s-a împlinit. Sienna va fi încrisă de către mama sa în clasa a șasea, iar ea are inima împăcată, având copiii aproape de ea, ci nu pe două continente diferite cum s-a întâmplat până acum. Din punctul ei de vedere, nimic nu este mai frumos de atât, este fericită și împăcată, iar asta este tot ceea ce contează acum.

Andreei Antonescu nu doar că îi era extrem de greu să o vadă, pentru că era la sute de mii de kilometri depărtare, dar o prindea rar și la telefon din cauza fusului orar, așa că o suna când mergea la școală sau când pleca, pentru a a se asigura că este bine. Având în vedere că acum este acasă, cântăreața a luat totul de la capăt, merge înainte și încearcă să recupereze tot timpul pe care l-a pierdut cu Sienna, pe vremea când locuia alături de tatăl ei.

”Ea a studiat acolo. Și, acum, de dragul fetiței celei mici, Venice, și al meu a decis să rămână aici. Fiică-mea a rămas cu mine. Urmează să o înscriu la școală, în clasa a șasea. Ea și-a dorit să rămână aici, dar era și visul meu să am fetele aici. Dincolo de trăirile pe care le aveam eu, supărările, că aveam doi copii pe două continente și îmi era foarte greu, acum am inima împăcată. Nimic nu e mai frumos de atât, să fiu cu fetițele. Sunt foarte fericită, sunt liniștită. Nu mai am niciun necaz.
Îți dai seama, Sienna era acolo, fusul orar pe invers, încercam s-o prind la telefon când mergea sau se întorcea de la școală. Nici nu mai aveam posibilitatea să plec în America, așa, din zi și din noapte, cum făceam eu înainte, să stau cu Sienna. Acum, că stau amândouă aici, am dat reset la toată viața și mergem mai departe”, a declarat Andreea Antonescu, pentru cancan.ro.

Tatăl Siennei este fericit că aceasta și mama ei își doresc să fie împreună și că sunt fericite, mai ales că sunt într-o relație foarte bună.

”Traian a spus că este foarte bucuros că eu și Sienna ne dorim același lucru, adică să fim împreună. Eu și Sienna ne doream să fim împreună și suntem fericite. Eu și Traian suntem în relații foarte bune. Nu știu dacă o să mai fiu cu el… Lucrurile astea nu se știu. Pentru astea nu ai cum să bagi niciodată mâna în foc. Nu poți să știi dacă se va întâmpla sau nu”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---