Showbiz

Andreea Antonescu, momente de panică la America Express: „Mi-a paralizat mâna"

schedule 01 mar. 2023, 08:03

Andreea Antonescu, momente de panică la America Express:  „Mi-a paralizat mâna"
Sursa foto: YouTube America Express

Andreea Antonescu a avut parte de niște momente de panică, în cadrul celei mai recente ediții America Express, iar colega sa de echipă s-a speriat și ea la rândul ei și a încercat să o ajute. Iată ce i s-a întâmplat și cum au decurs, până la urmă, lucrurile.

Andreea Antonescu, panică la America Express

Una dintre probele pe care concurenții de la America Express le-au avut de dus la bun sfârșit, în timpul ediției de seara trecută a emisiunii de la Antena 1, s-a transformat într-un coșmar pentru Andreea Antonescu. Din fericire, colega ei, Andreea Bălan, a luat repede atitudine și a ajutat-o așa cum a știut mai bine, apelând chiar și la medicul care are în permanență grijă atât de concurenți, cât și de cei din producție.

Ei bine, la un moment dat, vedetele au fost nevoite să culeagă niște ceapă, timp în care Andreea Antonescu a avut de suferit, fiindcă a fost mușcată de un vierme care i-a intrat pe sub piele și din pricina căruia a fost nevoită să cheme medicul, care s-a asigurat că este în regulă. Inițial, concurenta de la America Express a crezut că a fost înțepată de o albină, care mai apoi i-a intrat pe sub piele și a povestit chiar și faptul că i-a paralizat mâna.

„M-a înțepat o albină! Efectiv am simțit cum un cui, am bănuit că e albină, îmi intră în palmă. Mă înțeapă, mi-a paralizat mâna. M-a înțepat ceva și nu știu ce e. Mi-a paralizat mâna instant, am simțit o durere pe care n-am simțit-o niciodată în viața mea. Am început să țip ”, a declarat Andreea Antonescu, la America Express.

Durerea pe care a simțit-o nu se compară cu nimic din ce a simțit în viața sa până acum sau, cel puțin, asta a povestit la momentul respectiv. Cel mai important este faptul că, până la urmă, ziua s-a terminat cu bine, iar mâna ei și-a revenit.

„Am fugit la ghiozdan să iau o pensetă. Am venit cu penseta și cu șervețele umede, eram foarte murdare pe mâini. Noroc că am avut pensetă și am scos acel vierme mișcător”, a zis Andreea Bălan la rândul ei.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 2 voturi
Nu: 10 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

12 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9736 RON
-0.00080
USD
USD: 4.627 RON
-0.05730
GBP
GBP: 5.827 RON
0.00380
HUF
HUF: 1.293 RON
0.00350
BGN
BGN: 2.5429 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.3208 RON
0.01850
Convertor valutar

Rezultat: ---