Showbiz

Nelu Cortea, mesaj după finala America Express. Ce le-a transmis adversarelor

schedule 27 mar. 2023, 08:37

Nelu Cortea, mesaj după finala America Express. Ce le-a transmis adversarelor
Sursa foto: YouTube America Express

Seara trecută, a avut loc marea finală a emisiunii America Express. Acest sezon nu a fost unul deloc ușor, pentru că „Drumur Aurului” i-a purtat pe concurenți prin cele mai periculoase orașe ale Americii Latine. După zece săptămâni grele de filmări, marii câștigători ai acestui sezon sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Ce a transmis Nelu Cortea după marea finală

Preferații publicului, de această dată Nelu Cortea și Cătălin Bordea, au fost cei care au ridicat trofeul America Express deasupra capului, dar și cei care au primit marele premiu în valoare de 30.000 de euro. În ultima ediție a sezonului cinci, au luptat mai tare decât în oricare dintre celelalte ediții, dar au avut și niște adversare pe măsură, care s-au chinuit la fel de tare, au alergat și au făcut tot posibilul pentru a ajunge înaintea comedianților, dar în zadar, spre bucuria celor mai mulți dintre telespectatori.

Marea finală a emisiunii de la Antena 1 a ținut cu sufletul la gură, în fața micilor ecrane, milioane de români care au așteptat să vadă care sunt cei care vor pleca acasă cu marele premiu. Nelu Cortea și Cătălin Bordea, deși erau sub presiunea finalei, nu au uitat să se și bucure de moment, iar telespectatorii au apreciat asta la ei și acum, dar și în celelalte ediții ale concursului.

Deși a fost o zi care i-a pus la grele încercări, le-a testat emoțiile și i-a pus în fața persoanelor dragi, cei doi concurenți au reușit să ajungă primii la Irina Fodor. Nelu Cortea a decis să transmită și un mesaj pe contul lui de Instagram, pentru adversarele lor din marea finală America Express, în dreptul unor imagini din seara respectivă. Ei bine, el le-a felicitat pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu, despre care crede că sunt niște femei foarte puternice și le apreciază pentru tot ceea ce au reușit în concurs.

Vezi această postare pe Instagram
O postare distribuită de Nelu Cortea (@nelucortea)


„TROFEUL AMERICA EXPRESS! @bordeacatalin @americaexpressromania bravo fetelor! Sunteti extraordinare si va multumim pt tot @andreeaantonescu @andreeabalanofficial”, a transmis Nelu Cortea, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 6 voturi
Nu: 16 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

22 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9737 RON
-0.00230
USD
USD: 4.6664 RON
-0.00190
GBP
GBP: 5.8274 RON
0.00070
HUF
HUF: 1.2631 RON
0.00640
BGN
BGN: 2.543 RON
-0.00120
CHF
CHF: 5.1094 RON
-0.00030
Convertor valutar

Rezultat: ---