Showbiz

Nelu Cortea, adevăratul motiv pentru care a renunțat la iUmor: „E ca și când ești băutor de vin și îți dă unul numai...”

schedule 04 feb. 2024, 10:19

Nelu Cortea, adevăratul motiv pentru care a renunțat la iUmor: „E ca și când ești băutor de vin și îți dă unul numai...”
Sursa foto: YouTube Bordea Stand Up Comedy Official Channel

Nelu Cortea s-a retras din proiectul „iUmor”, iar recent a povestit care este adevăratul motiv pentru care a luat această decizie total neașteptată pentru admiratorii lui.

Nelu Cortea, adevăratul motiv pentru care a renunțat la iUmor

Au început deja filmările pentru noul sezon al emisiunii „iUmor”, iar din juriul emisiunii nu mai face parte, spre surprinderea tuturor, Nelu Cortea. Acesta a decis să se concentreze pe alte proiecte și să renunțe la colaborarea cu postul de televiziune.

Întrebat de ce nu se află și el alături de colegi săi la filmări, îndrăgitul comediant a spus clar că decizia lui a fost una clară, deoarece i se cereau foarte multe lucruri în care nu se regăsea, nu era de el și a preferat să nu își irosească timpul și energia pe lucruri care nu îi aducea bucurie. Faptul că nu se simțea confortabil în rolul de jurat de la „iUmor” a fost primul aspect care l-a daterminat să plece fără a privi în urmă.

„Nu mai, domnule, nu era de mine. N-a fost un <<Power Couple>> perfect acolo, între mine și această emisiune. Se cereau niște chestii de la mine și eu nu mă simțeam confortabil să le fac.”, a declarat Nelu Cortea, pentru cancan.ro.


Mai mult de atât, Nelu Cortea a fost rugat să dea detalii despre lucrurile care i se cereau și în care nu reușea sub nicio formă să se regăsească, iar el a oferit un răspuns în stilul lui caracteristic, stârnind hohote de râs. De asemenea, a precizat că se bucură pentru colegul lui, Cosmin Natanticu, despre care a afirmat că se vede faptul că se simte bine în cadrul emisiunii și își merită locul.

„Păi trebuia să mi-o trag cu directoarea de… Nu, glumesc, n-am simțit-o, n-a fost pe feel-ul meu. Mă bucur pentru colegul meu, Natanticu, el este și în „Power Couple”. Se vede că se simte bine acolo. La mine n-a fost, e ca și când ești băutor de vin și îți dă unul numai bere toată seara, nu intră, n-are sens.”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---