Showbiz

Nelu Cortea, primele declarații după ce s-a aflat că Livia și Cătălin Bordea divorțează: „N-am vorbit de o săptămână”

schedule 29 iun. 2023, 14:44

Nelu Cortea, primele declarații după ce s-a aflat că Livia și Cătălin Bordea divorțează: „N-am vorbit de o săptămână”
Sursa foto: YouTube Chefi la cutite

Nelu Cortea a dat primele declarații despre divorțul Liviei și al lui Cătălin Bordea, după ce vestea a zguduit lumea mondenă în urmă cu câteva ore. Ce spune fostul concurent de la America Express despre situația bunului său prieten!

Nelu Cortea, primele declarații despre divorțul lui Cătălin Bordea

Livia s-a mutat din casa în care locuia alături de partenerul ei de viață. Deși niciunul dintre ei nu a dat vreo declarație în acest, un apropiat de-ai actorului a decis să dea câteva detalii despre situația lor. Acesta a precizat că ei nu se mai înțelegeau deloc bine, încă dinainte de a pleca în America Express, doar că la vremea respectivă au decis că ar fi mai bine să discute după revenirea în țară, ceea ce s-a și întâmplat.

Persoana respectivă a precizat faptul că deși fostul concurent de la America Express o iubește și a luptat din greu pentru a repara relația, lucrurile nu au mai mers, pentru că ea nu a mai rezistat și a considerat că este mult mai bine ca fiecare să o ia pe drumul lui, motiv pentru care a și plecat de acasă. Rugat să discute pe marginea acestui subiect, Nelu Cortea a recunoscut că nu a mai vorbit cu prietenul lui de o săptămână și că ar fi cazul să îl sune.

“Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat de-ai lui Cătălin Bordea, pentru
 cancan.ro.

De asemenea, comediantul a mai zis și că ultima oară când a stat de vorbă cu prietenul lui, părea că totul este în regulă și nu i-a dat vreun motiv de îngrijorare. Vestea divorțului l-a lăsat mască și pe el, dar a preferat să nu își exprime punctul de vedere înainte de a afla ce se petrece direct de la prietenul lui. Rămâne de văzut care este realitatea, dar cert este că lucrurile nu merg deloc bine între actor și soția sa.

„Nu știu, habar nu am despre ce e vorba. Eu sunt la țară, nu am citit ce s-a spus. Băi, chiar nu știu. N-am vorbit de o săptămână cu el. Chiar! Ia să-l sun și eu. Nu am ce să zic. Ultima oară când am vorbit cu el era ok. E devastat că ce? Nu știu. Chiar nu am am vorbit despre asta cu el. Trebuie să văd și eu despre ce e vorba. Trebuie să vorbesc cu el.”, a declarat Nelu Cortea, pentru fanatik.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---