Showbiz

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuiți în America Express: „Zona în care suntem nu e prea prietenoasă”

schedule 21 mar. 2023, 11:34

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuiți în America Express: „Zona în care suntem nu e prea prietenoasă”
Sursa foto: YouTube America Express

Nelu Cortea și Cătălin Bordeu fac ei ce fac și au parte de momente cu totul și cu totul neașteptate, iar în cadrul ediției de seara trecută a emisiunii de la Antena 1, aceștia chiar au fost jeguiți de un localnic, moment în care și-au dat seama că zona în care se aflau nu era tocmai una prietenoasă.

Cum au fost jefuiți Bordea și Cortea în America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost foarte încântați de ideea de a participa împreună la emisiunea America Express, mai ales că îi leagă o prietenie de ani buni și erau convinși că se vor descurca de minune, din moment ce se avea unul pe celălalt. Mulți au avut încredere în ei și chiar au sperat că vor ajunge tot mai departe în concurs și chiar că vor ajunge să plece acasă cu marele premiu, dar rămâne de văzut, dacă ei vor fi cei mai buni.

Din fața micilor ecrane, totul pare mult mai simplu decât este acolo, dar ei nu s-au lăsat deloc descurajați de momentele în care au dat de greu. Unul dintre momentele în care au simțit pericolul și și-au dat seama că locurile în care se află nu sunt deloc unele prietenoase a fost cel în care, în ediția de seara trecută, au fost jefuiți de un localnic care se pare că i-ar fi urmărit pentru mult timp, înainte de acționa.

„Nu știm dacă am fost urmăriți sau nu, presupun pentru că omul venise din spate. A venit chitit din spate”, a spus Nelu Cortea.

Ei bine, cei doi concurenți de la America Express s-au speriat destul de tare și nu au știut cum să reacționeze, când au realizat că au rămas fără telefonul primit de la Irina Fodor. Nelu Cortea și Cătălin Bordea au realizat în momentul acela că nu sunt tocmai în siguranță, dar nu și-au pierdut cumpătul și au încercat să ducă proba la bun sfârșit.

„Am trecut cu greu peste moment pentru că am început să ne panicăm. Ne-am dat seamă că zona în care suntem nu e prea prietenoasă”, au mai zis ei.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---