Showbiz

Cătălin Bordea, la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei: „Aveam și un tricou cu Bute e mai frumos”

schedule 01 apr. 2023, 10:29

Cătălin Bordea, la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei: „Aveam și un tricou cu Bute e mai frumos”
Sursa foto: YouTube Damian Draghici

Cătălin Bordea a fost invitat de către Damian Drăghici în podcast-ul pe care acesta îl moderează pe YouTube, unde și-a pus sufletul pe tavă în fața oamenilor care i-au urmărit, dar unde și-a amintit mai multe situații amuzante din trecut, precum cel în care a fost la un pas de a fi bătut de Leonard Doroftei.

Cu am fost Cătălin Bordea la un pas de a fi bătut de Doroftei

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au reușit să atragă toate privirile asupra lor, după ce au câștigat marele premiu al emisiunii America Express în valoare de 30.000 de euro. Timp de zece săptămâni, comedianți au încercat să rămână puternici, să ducă probele până la capăt, deși dorul de casă era din ce în ce mai mare. Foarte mulți oameni i-au susținut atât în timpul concursului, cât și după, iar drept dovadă, aceștia sunt invitați în podcast-uri sau în emisiuni TV.

În podcast-ul lui Damian Drăghici, cel mai recent în care a mers Cătălin Bordea, acesta și-a amintit cum a fost pe punctul de a fi bătut chiar de Leonard Doroftei. S-a întâmplat pe vremea când el prezenta alături de Capatos emisiunea acestuia de la miezul nopții. Avându-l invitat pe Doroftei, a fost avertizat de producători în ceea ce îl privește, el nu s-a putut abține să nu facă mai multe glume care îl aveau în centru și pe Bute, ceea ce l-a scos din sărite pe fostul campion mondial.

„Mergeam pe slăbiciunea omului, îmi plăcea să fac asta. Doroftei era să mă bată. Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo. Mi-a și zis producătorul să nu zic nimic de Bute, fix de aia am zis, prima întrebare. Ceva de genul că am invitat un boxer mai urât, pentru că Lucian Bute este ocupat cu altcineva din viața ta. Aveam și un tricou cu Bute e mai frumos. Când a văzut, a cedat”, a povestit Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

În același podcast, el și-a amintit despre începuturile carierei sale care nu au fost deloc ușoare nici pentru el, nici pentru Nelu Cortea. Aceștia s-au mutat în București, pentru a studia la UNATC, dar au realizat că viața nu era atât de ușoar pe cât se așteptau eu, iar ziua lor preferată devenise cea în care intra bursa de la facultate, deoarece își permiteau să mănânce un kebab, chiar dacă asta însemna o bucată de carne cu pâine.

”Și eu lu Cortea am trecut prin căminul UNATC. Eu când am ajuns în București, de la țară din Botoșani, credeam că gata, văd mașini zburătoare și vorbesc caii cu mine. Când am venit aici și am intrat în cămin, fără ușă la baie, era și desenat pe perete un mesaj cu niște degete, de la cel care a plecat. Nu aveam nici eu nici Cortea ce să mâncăm. ”Țin minte că luam un kebab o dată pe lună, când luam bursa de la facultate. Era pâine cu carne tocată, deci nu era nimic...dar pentru mine era momentul în care Dumnezeu a zis să îmi dea un kebab”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---