Showbiz

Spike, mesaj cu subînțeles pentru Cătălin Bordea. S-a întâmplat după ce a postat prima imagine cu Livia

schedule 08 ian. 2024, 11:42

Spike, mesaj cu subînțeles pentru Cătălin Bordea. S-a întâmplat după ce a postat prima imagine cu Livia
Sursa foto: Instagram Spike

Spike a transmis un mesaj cu subînțeles pentru Cătălin Bordea, iar totul s-a întâmplat după ce a postat prima imagine cu Livia, chiar la începutul anului.

Ce mesaj a transmis Spike pe rețelele sociale

Spike și Livia, fosta parteneră de viață a lui Cătălin Bordea, formează un cuplu, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Cei doi au fost surprinși împreună, undeva prin luna septembrie, iar comediantul a aflat de relația lor din presă, moment în care a trăit un șoc și i-a fost greu să creadă că era realitatea.

Cei doi au fost criticați dur pentru relația lor, în mediul online, de către oamenii care au considerat că Bordea nu merita să i se facă una ca asta și nu au ezitat să spună lucrurile acestea în secțiunea de comentarii. În ciuda vorbelor rele la adresa lor, Spike și Livia și-au văzut de viața lor, iar la începutul anului, cântărețul a transmi un mesaj pe rețelele sociale în care a zis clar că viața lor personală este departe de tot ceea ce se spune despre ei și că sunt fericiți.

De asemenea, a postat prima imagine de cuplu cu ei, dar a oprit comentariile, ceea ce i-a determinat pe fanii lui Bordea să preia imaginea, să o posteze pe alte rețelele sociale, unde părerile au fost împărțite și cele mai multe dintre ele nu au fost deloc în favoarea cuplului.

„Viața noastră personală e departe de tot ce se scrie sau credeți voi. Vă urăm un an nou fericit, la fel ca noi. 😘, a scris Spike, pe Instagram.

Sursa foto (c): Spike/TikTok

După toate acestea, Spike a postat aceeași imagine pe TikTok, unde a scris: „Rămânem prieteni”, numele unui album pe care acesta l-a lansat în trecut, iar pentru urmăritorii lui a fost clar un mesaj cu subînțeles pentru fostul soț al iubitei sale.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---