Showbiz

Spike l-a rănit pe Cătălin Bordea. Comediantul, șocat de vorbele artistului după ce i-a furat soția: „A fost fratele meu”

schedule 28 nov. 2023, 11:49

Spike l-a rănit pe Cătălin Bordea în momentul în care i-a furat soția, iar cel mai tare l-au durut vorbele pe care le-a spus la adresa lui, în ciuda faptului că îl vedea ca pe fratele lui și îl trata în concecință.

Cătălin Bordea, rănit de vorbele lui Spike

Cătălin Bordea a fost destul de tăcut, când a venit vovrba de divorțul de Livia. Au fost rare momentele în care a dat cărțile pe față și și-a deschis sufletul în fața oamenilor care apreciază, iar unul dintre acestea a avut loc în cadrul podcast-ului pe care îl moderează Speak pe YouTube.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că relația lor nu mai mergea atât de bine, încă dinainte ca el și Nelu Cortea să participe în sezonul trecut la America Express, dar cu toate acestea, au sperat că distanța îi va apropia în cele din urmă. Nu s-a întâmplat deloc așa și după lungi încercări de a-și salva căsnicia și vizite la psiholog, au ajuns la concluzia că nu mai pot merge pe același drum împreună, așa că au divorțat.

Deși oamenii au așteptat explicații din partea lor, ele au întârziat să apară, iar pentru îndrăgitul comediant cel mai mare șoc a fost în clipa în care a văzut că fosta lui soție și Spike sunt împreună. A refuzat să creadă lucrul acesta, dar când a văzut imaginile s-a convins că nu era o informație falsă. A rămas mască, tocmai pentru că artistul îi era ca un frate, nu s-au certat niciodată și îl iubea ca și cum ar fi făcut parte din familie.

În plus, a recunoscut că l-au rănit extrem de tare vorbele lui Spike, care s-a lăudat cu ceea ce a făcut, iar asta a fost pentru el picătura care a umplut paharul, iar în cadrul podcast-ului în care a fost invitat a vorbit pe larg despre acest subiect sensibil.

„Nu am exact timpul anume. E prima oara când zic asta. Bai, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui.(...) De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc (n. red. cu Spike despre faptul că s-a cuplat cu soția lui). Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla, băga-mi-aș $%*¥. Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”, a declarat Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---