Showbiz

Cătălin Bordea, părăsit de soție. Voia să se se despartă de el dinainte să plece la America Express: „A fost inclusiv la psiholog”

schedule 29 iun. 2023, 08:52

Cătălin Bordea, părăsit de soție. Voia să se se despartă de el dinainte să plece la America Express: „A fost inclusiv la psiholog”
Sursa foto: Instagram Catalin Bordea

Cătălin Bordea nu trece printr-o perioadă prea bună, după ce a fost părăsit de soție. Livia voia să facă lucrul acesta dinainte ca el să plece la America Express. Iată ce a zis un apropiat de-ai lor despre situație!

Soția lui Cătălin Bordea a plecat de acasă

Cătălin Bordea și Livia s-au cunoscut în anul 2012, iar doi ani mai târziu au decis să se căsătorească în fața ofițerului de stare civilă, fiind convinși că sunt făcuți unul pentru celălalt și că își vor petrece toată viața împreună. Au mai trecut alți cinci ani până la cununia reiigioasă, moment în care au simțit că nimeni și nimic nu ar mai putea să îi despartă. Diferența de vârstă dintre ei nu este nici ea una mare, ci de cinci ani, motiv pentru care s-au înțeles mereu bine, nu au existat neînțelegeri care să le pună în pericol căsnicia, cel puțin până acum.

Se pare că, la momentul actual, situația lor nu ar fi deloc una fericită. După ce s-a zvonit că ar divorța, unul dintre apropiații comediantului a dat câteva declarații în acest sens., spunând în primul rând că ea este cea care a simțit că nu mai rezistă în căsnicie și a decis să-i pună punct, în timp ce el a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a o salva. Mai mult de atât, Livia ar fi dorit să se despartă de el, încă dinainte de plecarea sa în America Express, dar i-a mai dat o șansă.



Au sperat că acele două luni petrecute departe unul de celălalt să îli ajute să își revină, iar el a apelat chiar și la ajutorul unui pisiholog, pentru că nu era bine deloc cu deciziile luate de Livia. O iubește prea mult și a luptat pentru căsnicia lor, după cum a zis apropiatul lui, dar nu a reușit să repare ceea ce deja era stricat. Ea este plecată de acasă momentan, în timp ce Bordea suferă în tăcere, nefiind vorba despre certuri sau înșelat în cazul lor, ci despre o decizie luată pur și simplu, după ani buni de mariaj.

“Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”,
a declarat un apropiat de-ai lui Cătălin Bordea, pentru cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---