Showbiz

Cătălin Bordea și Livia au semnat actele de divorț: „Probleme personale mari”

schedule 13 iul. 2023, 10:07

Cătălin Bordea și Livia au semnat actele de divorț: „Probleme personale mari”
Sursa foto: YouTube Bordea Stand Up Comedy Official

Câtălin Bordea și Livia au semnat actele de divorț, iar la câteva zile după ce șocul separării de partenera lui de viață a trecut, fostul concurent de la America Express a făcut o serie de declarații despre perioada grea cu care se confruntă. Iată ce a zis!

Cătălin Bordea, despre problemele personale pe care le are

Este oficial! Cătălin Bordea și Livia au decis să semneze actele de divorț, după lungi încercări de a-și salva căsnicia. Despre problemele din cuplu pe care le aveau, pentru prima dată a vorbit cineva din apropierea lor, dar fanii comediantului au preferat să creadă, la momentul respectiv, faptul că este un simplu zvon și că povestea lor de iubire nu a ajuns la final. Din nefericire pentru aceștia, cei doi foști parteneri s-au despărțit, iar de curând, fostul concurent de la America Express a dat un interviu în care a vorbit despre problemele sale personale, fără a da în mod direct declarații despre separarea de Livia.

Odată cu întoarcerea din America Express, unde a câștigat premiul cel mare și unde a avut parte de o experiență unică, s-au produs niște schimbări în viața sa atât pe plan personal, cât și pe plan personal despre care i-a fost extrem de greu să discute.



Ei bine, comediantul a încercat tot ce se putea pentru a-și recuceri fosta parteneră de viață, dar niciuna dintre metode nu a dat vreun rezultat, astfel că singura soluție și cea mai dureroasă dintre ele a fost aceea de a pune capăt relației. Anul care tocmai a trecut a fost unul extrem de greu pentru el din mai multe puncte de vedere, pentru că s-a confruntat cu mai multe persionale, iar una dintre ele este legată de faptul că mamei sale i-a recidivat cancerul și încearcă să rămână puternic, chiar dacă are momente în care simte că nu mai poate, dar în același timp este conștient de faptul că are multe responabilități față de oamenii care îi sunt alături de fiecare dată.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---