Showbiz

Cătălin Bordea, despre momentul în care a aflat că era înșelat. Ce a simțit atunci: „E ca la o anestezie așa”

schedule 24 nov. 2023, 08:49

Cătălin Bordea, despre momentul în care a aflat că era înșelat. Ce a simțit atunci: „E ca la o anestezie așa”
Sursa foto: YouTube AntenaStars

Cătălin Bordea a vorbit despre momentul în care a aflat că era înșelat de către fosta sa parteneră de viață. Nu i-a fost deloc ușor și și-a găsit cu greu cuvintele pentru a vorbi despre ceea ce a trăit.

Cătălin Bordea, despre momentul în care a aflat că este înșelat

Cătălin Bordea a avut, în sfârșit, puterea de a vorbi despre situațiile complicate prin care a trecut în fosta relație. El și Livia au decis să o ia pe drumuri diferite, după ani buni de relație și după mai multe încercări de a salva povestea de iubire de care se bucurau. Au făcut chiar și terapie de cuplu în acest sens, dar nu au funcționat lucrurile așa cum și-ar fi dorit, divorțul fiind singura soluție.

Ceea ce l-a durut cel mai tare a fost faptul că a fost înșelat. Acestuia nu i-a veni să creadă că femeia alături de care trăia în aceeași casă și alături de care își construia un viitor a fost capabilă să calce strâmb, dar acum s-a obișnuit cu ideea. La momentul respectiv, șocul a fost unul mult prea mare pentru a putea fi explicat în cuvinte și nu a fost în stare să aibă nicio reacție, motiv pentru care o vreme a și refuzat să dea declarații în acest sens.

În schimb, a transmis mesaje subtile în mediul online, care le-au dat de înțeles fanilor că nu era deloc bine și că are nevoie de liniște, dar mau ales de înțelegere din partea lor. Invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, comediantul și-a deschis inima în fața fanilor și a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața și anume cea în care a aflat că era înșelat.

Deși avea impresia că el era cel vinovat în relație și că nu era suficient de bun pentru ea, și-a dat seama că problema nu era la el, de fapt.

„Șocul a fost ceva... Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești, pur și simplu. Nu mai ai reacție. E ca la o anestezie așa. Pur și simplu fața rămâne mobilă. (...) Eu m-am pus pe bancă așa, mă uitam în gol. (...) Încep să se lege (n.r. lucrurile) pentru că la un moment dat ai impresia că ești nebun. În timpul ăla, tu ai impresia că ești nebun, că vezi tu semne peste tot și nu știu ce. Și numai tu”, a povestit Cătălin Bordea, la XNS.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---