Showbiz

Cătălin Bordea, terapie de cuplu cu fosta soție: ”Sunt ca în recuperare, după dependență de droguri”

schedule 24 nov. 2023, 08:09

Cătălin Bordea, terapie de cuplu cu fosta soție: ”Sunt ca în recuperare, după dependență de droguri”
Sursa foto; YouTube AntenaStars

Cătălin Bordea, invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, a povestit că a făcut terapie de cuplu cu fosta soție. S-a recuperat sau nu comediantul, în urma șocului emoțional pe care l-a suferit!

Cătălin Bordea a făcut terapie

Divorțurile nu sunt ușor de suportat pentru nimeni și nu a fost simplu nici în cazul lui Cătălin Bordea. Acesta a trecut prin multe momente care l-au pus la încercare, iar invitat fiind în cadrul emisiunii pe care o prezintă Dan Capatos a povestit cum a încercat să își salveze relația, chiar și cu ajutorul unui psiholog.

Comediantul și-a dorit să îi fie alături fostei sale partenere de viață și a decis să meargă chiar și la terapie, unde a învățat multe lucruri. Credea că vina este a sa și își reproșa multe lucruri, înclusiv faptul că nu era destul de bun pentru ea sau destul de atent la nevoile fostei partenere, dar și faptul că nu a fost capabil să observe toate semnele pe care le primea.

„Eu m-am dus la terapie să fiu alături de ea. Eu nu m-am dus la terapie ca să văd care e treaba cu mine și nu știu ce. Eu am mers ca sa înțeleg ce i se întâmplă și să pot să fiu alături de ea. Eu am luat totul pe mine, adică eu eram clar de vină. (...) Îmi reproșam că nu am fost mai atent, îmi reproșam că poate nu am fost destul de bărbat, mi-am reproșat că nu am fost deloc bărbat în tot timpul relației, am fost mai mult copil decât bărbat, mi-am reproșat că am jucat un personaj, acest comediant care vine și acasă și care tot timpul încearcă să își facă soția să râdă. Și nu am fost, poate, profund uneori. Mi-am reproșat că uneori nu mi-am dat seama de anumite semnale și poate nu le-am văzut”, a declarat Cătălin Bordea, la XNS.

În vizitele sale la psiholog, a înțeles ce i se întâmpla de fapt și a mărturisit că avea multe frici ascunse în adâncul lui, dar și că suferă de sindromul abandonului.

„Îți dai seama că mi-a găsit (n.r. psihologul). Adică mi-a găsit multă frică acolo, mi-a găsit multă lașitate, mi-a găsit trauma abandonului. (...) Mi-a găsit perfecționist... eu nu am luat niciodată premiul II, niciodată în viața asta, eu tot timpul trebuia să fac ceva să iau premiul I. (...) Trauma abandonului la mine s-a redus considerabil. ”, a adăugat Bordea.

Separarea de Livia nu a fost una simplă, mai ales că înainte de a o lua pe drumuri diferite au făcut tot ceea ce le stătea în putință pentru a-și salva căsnicia. În momentul de față, comediantul încă încearcă să se recupereze în urma pierderii suferite, pentru că vizitele la psihlog l-au învățat multe lucruri și a comparat starea prin care trece cu dependența de droguri. Cei care îl ajută în această perioadă sunt prietenii lui cărora le este recunoscător pentru că îl ajută să realizeze că nu are de ce să aibă regrete.

„Nu (n.r. nu este vindecat total). Sub nicio formă. Mai am o grămadă de lucru, mai am demoni. Este o detașare totală, adică îmi trebuie o detașare totală. Eu, în momentul ăsta, sunt ca în recuperare după dependență de droguri. Adică e foarte scurt momentul de la când te-a părăsit dealer-ul pentru alt drogat. Nu pot să răspund la întrebarea asta (n.r. dacă ar putea să o ierte pe fosta lui soție). Pentru că nu știu. Momentan, singurii care mă țin pe mine pe linia de plutire sunt prietenii mei buni care, încontinuu, îmi fac portretul din urmă. (...) Ai tendința să uiți”, a mai povestit comediantul


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---