Showbiz

Cătălin Bordea, reacție neașteptată după ce Spike și Livia au postat prima imagine de cuplu: „Le doresc să rămână împreună, ca să nu...”

schedule 04 ian. 2024, 08:06

Cătălin Bordea, reacție neașteptată după ce Spike și Livia au postat prima imagine de cuplu: „Le doresc să rămână împreună, ca să nu...”
Sursa foto: Instagram Catalin Bordea

Cătălin Bordea a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptată după ce Spike și Livia au postat prima imagine de cuplu. Ce le-a urat comediantul!

Cum a reacționat Cătălin Bordea la vederea imaginii cu Spike și Livia

Finalul anului i-a prins împreună pe Spike și pe fosta soție a lui Cătălin Bordea, Livia, iar cei doi au postat prima imagine de cuplu, care a făcut furori pe internet. În ciuda faptului că artistul a oprit comentariile, ceea ce înseamnă că oamenii nu au avut dreptul de a-și da cu părerea, fotografia cu cei doi îndrăgostiți a fost preluată și postată atât pe TikTok, cât și pe Threads, unde părerile au fost împărțite.

În timp ce unii au transmis că ar trebui să fie lăsați în pace, să se bucure de iubirea lor, alții au avut numai comentarii negative la adresa celor doi, doar că ei nu dau doi bani pe părerile negative fiind deja obișnuiți cu ele, fericirea lor fiind cea mai importantă în acest caz.

„Viața noastră personală e departe de tot ce se scrie sau credeți voi. Vă urăm un an nou fericit, la fel ca noi. 😘”, a scris Spike, în dreptul imaginii cu iubita sa.

Așa cum era de așteptat, fotografia cu cei doi a ajuns să fie văzută și de Cătălin Bordea. Comediantul a postat imediat după aceea un mesaj în mediul online în care le-a urat un an nou fericit oamenilor, mai puțin unora dintre ei, fiind destul de clar pentru fanii lui la cine făcea referire, după care a dat un interviu în care le-a făcut o urare acestora. Bordea le-a transmis că își dorește să rămână împreună, ca să nu mai deranjeze și alții oameni, până la bătrânețe.

Apoi, mai în glumă, mai în serios, a zis că oricine își dorește să fie prietenul lui trebuie să semneze un contract, de acum înainte, pentru că nu vrea să mai treacă printr-o situație similară.

„Chiar le doresc să rămână împreună, ca să nu mai deranjeze și alți oameni. Până la adânci bătrânețe. De aici înainte, dacă vrei să fii prietenul meu, trebuie să semnezi un contract. Măcar dacă-mi fac ceva, să primesc și eu niște despăgubiri, ceva în schimb. Nu se poate așa, fără nicio obligație. Și eu semnez, nu doar ei. Clar că nici nu o să le facem cunoștință cu soțiile sau iubitele. Poate după ani de zile. Ele cu ele, noi cu noi”, a declarat Cătălin Bordea, pentru cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---