Showbiz

Cătălin Bordea, primele declarații după ce a semnat actele de divorț: „Oamenii se mai și despart”

schedule 14 iul. 2023, 09:23

Cătălin Bordea, primele declarații după ce a semnat actele de divorț: „Oamenii se mai și despart”
Sursa foto: YouTube Damian Draghici

Cătălin Bordea a dat primele declarații, după ce el și Livia au semnat actele de divorț. Fostul concurent de la America Express nu a mai vorbit în mod direct despre situația cu care se confruntă. Iată ce a declarat!

Cătălin Bordea, primele declarații despre divorț

Cătălin Bordea și Livia au decis că a venit vremea să o ia pe drumuri diferite, spre surprinderea celor care îi cunosc încă de la începuturi și care au avut mare încrederea în iubirea lor pe care, adesea, o luau drept exemplu. Din nefericire, odată cu întoarcerea lui din America Express, și-au dat seama că nu mai pot continua așa, deși discuțiile despre separare ar fi început cu mult înainte ca el să accepte provocare a de participa la acest concurs.

Surse din apropierea artistului au zis că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a repara ceea ce era deja stricat, dar fără niciun rezultat și că Livia a avut nevoie de psiholog în acest caz. Mai mult de atât, recent, chiar el a dat un interviu în care a mărturisit că anul acesta a fost unul mult prea greu pentru el, din cauza problemelor personale pe care le are, una dintre ele având legătură cu mama lui care este foarte speriată din cauza cancerului care a recidivat.



În ceea ce privește decizia de a divorța, el a zis clar că oamenii se mai și despart, dorind astfel să scoată în evidență că nu sunt nici primii, nici ultimii oameni care au trecut printr-o asemenea situație. Cătălin Bordea a mai zis și că nu există un motiv anume care să fi dus la acest lucru și că deși s-a încheiat o poveste, există altele la fel de frumoase care rezistă în timp și care sunt foarte puternice, motiv pentru care după părerea sa, oamenii ar trebui să se concentreze mai mult pe acelea. Despărțirea nu a fost una ușoară pentru niciunul dintre ei și fiecare încearcă să treacă peste în felul lui, rămânând de văzut cum vor evolua lucrurile.

Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc.”, a scris Cătălin Bordea, în mediul online.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---