Showbiz

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, probleme în ultima etapă a emisiunii America Express: „Mi s-a luat carnea”

schedule 20 mar. 2023, 11:32

Ultima etapă a emisiunii America Express s-a dovedit a nu fi una chiar foarte bună pentru echipa formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Artistele nu s-au așteptat să aibă asemenea probleme tocmai pe ultima sută de metri, dar au fost anumite aspecte care nu au ținut de ea, ci de noroc. Iată ce li s-a întâmplat concurentelor de la Antena 1!

Ce probleme au întâmpinat concurentele de la America Express

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a fost extrem de grea pentru cele două concurente, Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Fosta parteneră de viață a lui George Burcea nu doar că s-a enervat extrem de tare că a pierdut jocul pentru amuletă în fața echipei formată din Cătăln Bordea ș Nelu Cortea, dar s-a și accidentat foarte tare în timpul unei probe, când din neatenție s-a lovit foarte, foarte tare la picior, dând vina pe faptul că era grăbită să termine cât mai repede, mai ales că emisiunea se apropie de final, iar ele mai tare decât oricine își doresc să plece acasă cu marele premiu și fac tot ceeea ce este posibil în acest sens.

Ei bine, concurenta emisiunii de la Antena 1 s-a lovit de un scaun, moment în care i s-a tăiat respirația, mai ales că era foarte agitată și s-a julit la picior atât de tare, încât i s-a luat carnea. Vedeta va rămâne cu un semn, cel mai probabil, doar că nu acest lucru era important pentru ea la momentul acela neapărat, pentru că trăgeau să ajungă primele și nimic nu era mai impotant decât asta.

„M-am lovit de un scaun de lemn. Mi s-a tăiat respirația. Destul de agitată. Eu și mai agitată. M-am julit și mi s-a luat carnea. O să rămână semn. După am început să mă oftic, pentru că mai tare mă durea și îmi rămâne semn, decât că îmi curge sânge. Super, îmi rămâne semn. După ce că am și semn pe față, mai am unul acum. Am avut un plasture și mi l-am pus și am mers mai departe și am intrat pe plajă, o plajă frumoasă cu mulți străini”, a declarat Andreea Bălan, la America Express.


„Mă iei tu în brațe sau te iau eu? Am adunat două, trei de sus, că era copacul înalt, iar noi mititele și după care am zis s-o ridic eu pe Andreea cu scărița. Pui piciorul pe scară și te împingi în picior”,
 a mai zis fosta soție a lui Andreea Bălan.

Accidentarea Andreei Bălan nu a fost singura lor problemă. Cele două concurente s-au descurcat bine la proba cu ghicirea zonelor pe hartă, doar că mai apoi au dat de greu, pentru că nu au înțeles exact ce anume au de făcut în continuare, ceea ce înseamnă că au pierdut extrem de mult timp pentru nimic și chiar s-au întors de unde au plecat, pentru a primi din nou explicații.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---