Showbiz

Echipa Andre a refuzat să intre în jocul pentru amuletă. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, foc și pară: „Sunt puțin răzgâiate și vor la finală”

schedule 15 mar. 2023, 09:13

Echipa Andre a refuzat să intre în jocul pentru amuletă. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, foc și pară: „Sunt puțin răzgâiate și vor la finală”
Sursa foto: YouTube America Express

Echipa Andre a refuzat să intre în jocul pentru amuletă, motiv pentru care Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au enervat extrem de tare și și-au exprimat nemulțumirea la testimoniale. Ce au declarat cei doi îndrăgostiți și de ce s-au dat bătute Andreea Antonescu și Andreea Bălan, care luptă mereu cu toate armele!

Echipa Andre, dur criticată de Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au dat tot ceea ce au avut ele mai bun, în cea mai recentă ediție a emisiunii America Express, au reușit să ajungă pe cel de-al treilea loc și s-au calificat pentru jocul de amuletă. Ajungând în fața faptului împlinit și văzând că proba nu este tocmai atât de simplă pe cât pare, ele au luat cea mai bună decizie pentru siguranța lor, după ce blondina a căzur și și-a amintit că nu demult s-a desfigurat, fiind nevoită să se opeze, când a căzut de pe role.

Decizia lor a fost respectată de toate echipele, mai puțin de cea formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, care deși își doreau să intre în joc, au ajuns ultimii la Irina Fodor și nu s-au calificat.

”Noi ne-am fi dorit foarte tare să întrăm la joc și mi se pare complet aiurea. Pentru ce să ții un loc, dacă nu vrei să faci jocul. Știi ce mi se pare mie? Că sunt puțin răzgâiate și vor la finală. De ce am venit aici?”, au declarat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, la testimoniale.

Aflând de nemulțumirile pe care le-au avut colegii lor în legătură cu decizia pe care au luat-o, dar și legat de faptul că le-au acuzat pentru faptul că le-au furat mașina, ele nu s-au putut abține să nu dea câteva explicații. Andreea Bălan a zis clar că nu este de părere că a furat nimic de la ei, ci doar a fost mai rapidă, iar în ceea ce privește renunțarea la jocul pentru amuletă a avut un motiv întemeiat, punând siguranța ei pe primul loc.

Andreea Antonescu a simțit și ea să transmită câteva cuvinte în ceea ce privește declarațiile pe care Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu le-au făcut despre ele. Vedeta a zis că ea și prietena ei au ajuns în acel punct al emisiunii, pentru că au alergat foarte mult, pentru că au fost determinate și pentru că și-au dorit enorm să câștige, doar că nu a fost să fie de data aceasta.

”Dacă am ajuns acolo, una dintre echipele capabile să joace această amuletă, am ajuns pe alergătura noastră, pe determinarea noastră, pe dorința noastră de a câștiga.”, a fost replica Andreei Antonescu, la America Express.SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00030
USD
USD: 4.6386 RON
0.01490
GBP
GBP: 5.8873 RON
0.00100
HUF
HUF: 1.2562 RON
-0.00410
BGN
BGN: 2.5446 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.1926 RON
0.02310
Convertor valutar

Rezultat: ---