Showbiz

Paula Chirilă, despre demisia din emisiunea lui Dan Capatos. Nu i-a fost ușor: „Mi-e dor de ei, dar asta e viața”

schedule 01 sept. 2023, 09:58

Paula Chirilă, despre demisia din emisiunea lui Dan Capatos. Nu i-a fost ușor: „Mi-e dor de ei, dar asta e viața”
Sursa foto: Instagram Paula Chirila

Paula Chirilă a dat primele despre demisia din emisiunea lui Dan Capatos. Vedetei nu i-a fost ușor să ia o asemenea decizie și a recunoscut că le duce lipsa foștilor colegi. Iată ce a mai declarat!

Paula Chirilă, despre demisia din emisiunea lui Dan Capatos

Paula Chirilă făcea parte dintr-o echipă pe care o adora și lângă care se simțea mereu bine. Telespectatorii o urmăreau cu drag în cadrul emisiunii lui Dan Capatos și au fost foarte dezamăgiți, când au auzit că vedeta a decis să demisioneze și să lase alte trei vedete să îi ocupe postul. În ciuda aparențelor, decizia pe care a luat-o nu a fost deloc una ușoară, doar că nu a avut de ales, ci a făcut ceea ce a considerat că este mult mai bine pentru ea și pentru viitorul.

Natalia Mateuț, Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu sunt cei care fac parte din noul sezon al emisiunii de la Antena Stars care a începu de câteva zile, iar Paula Chirilă le-a urat tot binele din lume și speră să aibă succes în tot. Îi lipsesc foștii colegi, dar s-a obișnuit cu ideea că în viață lucrurile nu pot sta mereu așa cum își dorește, ci trebuie să mai facă și sacrificii sau să ia decizii, care de multe ori s-ar putea să nu fie pe placul tuturor. Este recunoscătoare pentru experiența de care s-a bucurat și pregătită pentru un nou capitol din viața sa.



La momentul actual, Paula Chirilă face parte din echipa de la ‘Mireasa. Capriciile Iubirii’, pe care telespectatorii o pot urmări de luni până vineri, de la 19.00 la Antena Stars. Iubește proiectul, i se pare unul curat în care este vorba despre iubire și se simte foarte bine, dar mai ales este mulțumită de felul în care a fost primită de către noii săi colegi. Nu regretă nici măcar o secundă alegerea pe care a făcut-o și crede că se va descurca de minune, mai ales că nu este pentru prima dată când pășește în platoul, ea ținându-i locul prezentatoarei ori de câte ori a fost nevoie.

„Cu regret am părăsit barca celor de la emisiunea lui Dan Capatos, îi apreciez pe colegii mei, cu care am făcut lucruri foarte frumoase. Mi-e dor de ei, dar asta e viața, s-ar putea să ne mai întâlnim în proiectul meu personal. Le urez mult succes celor care au venit la emisiunea lui Dan Capatos!
M-am mutat în echipa de la ‘Mireasa. Capriciile Iubirii’, emisiune difuzată de luni până vineri, de la 19.00 la Antena Stars, unde mă mulez foarte bine, îmi place noul format, m-au primit frumos, e un proiect curat, este despre dragoste, despre relații, mă simt foarte bine acolo. Sunt și cu Gabriela, o admir, face foarte bine munca pe care o face, i-am ținut locul, când a fost nevoie, că de aceea suntem colegi”, a declarat Paula Chirilă, pentru playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---