Showbiz

Care este diferența de vârstă dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu: „În țara în care trăim încă există această mentalitate”

schedule 11 mar. 2023, 08:45

Care este diferența de vârstă dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu: „În țara în care trăim încă există această mentalitate”
Sursa foto: YouTube America Express

Diferența de vârstă dintre Doina Teodoru și partenerul ei de viață, Cătălin Scărlătescu, a fost mereu un subiect de discuție pentru cei din jurul lor, dar foarte puțini știu cu cât este mai mare cunoscutul chef decât iubita sa. Ce a declarat concurenta de la America Express pe marginea acestui subiect!

Ce diferență de vârstă este între cei doi îndrăgostiți

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au luat pe toată lumea prin surprindere, în clipa în care au anunțat că formează un cuplu, iar din momentul acela, toată atenția s-a îndreptat asupra lor. Cel mai discutat subiect a fost legat de vârsta lor, mulți fiind de părere că juratul de la Antena 1 nu este deloc potrivit pentru actriță, fiindcă este mult mai în vârstă decât ea, doar că ei n-au dat niciodată importanță gurilor rele, pentru ei fiind important doar să se înțeleagă și nimic mai mult.

De asemenea, despre ei se vorbește încontinuu, de când au acceptat provocarea de a participa împreună în cadrul emisiunii America Express, unde au rezistat eroic, deși mulți au zis că bucătarul va trage echipa în jos. Nu a fost așa. Cei doi îndrăgostiți s-au descurcat de minune, s-au susținut unul pe celălalt și a existat mereu un echilibru, deși au mai avut și zile în care au simțit că vor ceda.

Invitată în platoul emisunii Xtra Night Show, concurenta de la America Express a vorbit atât despre competiția din care face parte, cât și despre diferența de vârstă dintre ei. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că diferența de vârstă dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu este de 17 ani. Actrița este de părere că ei formează un cuplu atipic și că mereu se va vorbi despre ei din cauza acestei diferențe dintre ei, de aceea ambii preferă să nu mai dea deloc importanță acestui aspect.

”Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu). Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a declarat Doina Teodoru, pentru XNS. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---