Showbiz

Doina Teodoru, scrisoare de dragoste pentru Cătălin Scărlătescu la America Express. Cum își alintă actrița iubitul

schedule 02 mar. 2023, 11:18

Doina Teodoru, scrisoare de dragoste pentru Cătălin Scărlătescu la America Express. Cum își alintă actrița iubitul
Sursa foto: YouTube America Express

Doina Teodoru i-a făcut o scrisoare de dragoste partenerului ei de viață, Cătălin Scărlătescu, la America Express. Totul s-a întâmplat, în momentul în care echipele au fost schimbate, iar fiecare a fost rugat să îi transmită câteva rânduri celuilalt, scrisorile fiind citite în fața tuturor, ci nu în privat, așa cum probabil s-ar fi așteptat concurenții. Astfel, telespectatorii au putut afla și cum își alintă actrița iubitul.

Doina Teodoru i-a făcut o scrisoare lui Scărlătescu

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au surprins pe toată lumea, în momentul în care au anunțat că formează un cuplu, dar și mai mare le-a fost surprinderea oamenilor când au decis să participe împreună la America Express. La momentul acela, oamenii care îi susțineau s-au împărțit în două tabere și anume cei care au crezut, încă de la bun început, faptul că se vor descurca de minune și că vor ajunge departe în concurs, dar și cei care nu au avut încredere că vor trece de primele etape.

Spre surprinderea multora, cei doi îndrăgostiți formează una dintre cele mai puternice echipe din acest sezon. Aceștia dau tot ceea ce au mai bun, chiar și în momentele în care sunt nominalizați să intre în cursa pentru ultima șansă, dorind astfel ca persoanele din jur să înțeleagă faptul că emisiunea de la Antena 1 este foarte importantă pentru ei, mai ales deoarece își doresc mai tare decât orice pe lume să ajungă acasă cu marele premiu, la fel cum vor toate celelalte echipe care au rămas în luptă.

Una dintre edițiile de săptămâna aceasta nu doar că le-a pus serios răbdarea la încercare, ci i-a și pus în ipostaza în care au fost nevoiți să supraviețuiască și să lupte pentru a ajunge la Irina Fodor alături de alți parteneri. Doina Teodoru nu a suportat ideea de a sta departe de iubitul ei, iar când a fost rugată să îi transmită acestuia toate gândurile sale pe o foaie, ea le-a dezvăluit telespectatorilor cum îl alintă pe cunoscutul chef și anume „chifteluță”.

„Dragă chifteluță, vreau să știi că această căsătorie de o cursă s-a făcut din interes. Mă voi întoarce la tine cu toate secretele lui Bordea. Voi studia cu mare atenție. Între timp, ai grijă de Mikey și de genunchiul tău, că am auzit că e mare alergătură. Noapte bună, te iubesc”, i-a scris Doina Teodoru iubitului ei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---