Showbiz

Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu în America Express. A spus-o chiar el: „Am muncit la probe”

schedule 22 mar. 2023, 11:27

Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu în America Express. A spus-o chiar el: „Am muncit la probe”
Sursa foto: YouTube America Express

În cea mai recentă ediție a emisiunii America Express, Cătălin Scărlătescu a făcut câteva dezvăluiri foarte interesante, vorbind inclusiv despre kilogramele pe care le-a pierdut în timpul filmărilor. El și partenera sa de viață, Doina Teodoru, au dat tot ceea ce au avut mai bun la probe, au alergat, iar rezultatele s-au văzut chiar și pe trupurile lor. Cât a slăbit cunoscutul chef de la Antena 1!

Cătălin Scărlătescu, despre kilogramele pierdute

Când fanii emisiunii America Express au aflat că Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu vor face parte din noul sezon al concursului, nu au avut prea multă încredere în ei. Nimeni nu ar fi pariat pe faptul că aceștia vor ajunge prea departe în competiție, cu atât mai puțin că vor ajunge în marea finală a concursului de la Antena 1. Având în vedere că au mai rămas doar trei echipe, lupta este din ce în ce mai strânsă, iar luptele dintre ei din ce în ce mai intense.

Chiar dacă au luptat din greu până acum, în cea mai recentă ediție nu s-au descurcat la fel de bine, au ajuns ultimii la Irina Fodor, ceea ce înseamnă că au primit un cufăr în care s-ar putea afla un dragon roșu, iar asta ar duce la eliminarea lor din concurs. În timp ce încercau să ajungă la final, aceștia au făcut câteva declarații, iar concurentul a spus întregii lumi și câteva kilograme a reușit să slăbească, în timpul filmărilor pentru emisiunea de la Antena 1.

Ei bine, probele la care au fost supuși concurenții din acest sezon al emisiunii America Express în cele mai periculoase zone din Mexic și nu numai au fost foarte, foarte grele și le-au dat mari bătăi de cap. Acest lucru a dus și la pierderea unor kilograme, din cauza stresului și a alergatului dintr-un oraș în altul, iar în cazul lui Cătălin Scărlătescu nu sunt deloc puține. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că partenerul de viață al Doinei Teodoru a slăbit 15 kilograme, în timpul probelor de la America Express. Nu mai este un secret pentru fanii competiției nici faptul că el s-a confruntat și cu probleme serioase de sănătate în timpul concursului, având nevoie de îngrijiri medicale, dar și de odihnă.

„Doina, Doina, ia-ți istoricul și uită-te bine, că am slăbit 15 kilograme tot trecând pe lângă probe. Am muncit la probe de mi-a ieșit pe nas”, a zis Cătălin Scărlătescu, la Antena 1.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---