Showbiz

Lidia Fecioru nu vrea să își refacă viața. Care este adevăratul motiv: „Soțul meu a zis că arăt ca o vacă”

schedule 06 iun. 2023, 13:24

Lidia Fecioru nu vrea să își refacă viața. Care este adevăratul motiv: „Soțul meu a zis că arăt ca o vacă”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Lidia Fecioru nu vrea să își mai refacă viața. Îi este foarte bine așa și a povestit și de ce a ajuns să ia o asemenea decizie, despre care mulți cred că este una complet greșită. A dat câteva declarații sincere, care a au pornit din suflet, așa cum face de fiecare dată și speră că lumea a înțeles ce se află, de fapt, în spatele hotărârii sale.

Lidia Fecioru, despre motivul pentru care nu-și reface viața

În urmă cu mai mulți ani, Lidia Fecioru a decis să se să se mute din Republica Moldova în țara noastră devenind, ulterior, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi de la noi din țară. Aceasta a fost, înainte de a-și găsit adevăratul drum în viață, coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură, dar și bioenergoterapeut.

Deși a făcut foarte multe lucruri de-a lungul vieții sale, totul s-a schimbat când a decis să se mute în România. Despre viața ei personală se știu multe lucruri. Lidia Fecioru s-a căsătorit pentru prima dată, când avea vârsta de doar 18 ani, dar l-a părăsit pe bărbatul respectiv, pentru că aflase despre el că o înșela și că aștepta un copil cu o altă femeie. Au urmat alte două căsnici eșuate, iar cea mai recentă dintre ele s-a terminat din cauza faptului că ea nu a mai suportat comportamentul dur și jignirile pe care le primea din partea celui care i-a fost partener de viață.

„Am învățat să nu mai trăiesc pentru alții. Am avut foarte mult de luptat cu mine ca să-mi dau seama că nu trebuie să trăiesc pentru alții și nici să nu-mi pese ce spun alții. Se spune că pe invidios nu trebuie să fii supărat pentru că invidiosul, doar pentru că te invidiază știe că ești mai bun ca el.   (…) Soțul meu a zis că arăt ca o vacă, deși nu arătam. Eu când mă îngraș, mă îngraș proporțional și când slăbesc, slăbesc la fel. Am slăbit 30 de kilograme și a zis: Acum, da. Am mers la el și i-am spus: acum nu mai vreau eu să trăiesc cu tine. Și el mi-a răspuns: Dar eu nu am nevastă de lăsat. Tu nu înțelegi: eu te alung” , a declarat Lidia Fecioru, conform wowbiz.ro.

Având în vedere prin câte a trecut, încă de la vârsta de la 18 ani și până când a devenit un om în toată firea, ea a reușit să învețe multe lucruri atât despre ea, cât și despre oamenii din jurul ei. Un lucru pe care îl știe sigur despre propria persoană este legat de faptul că nu își dorește să își refacă viața personală, deoarece nu mai are răbdare, are puțin timp la dispoziție și vrea să îl folosească pentru ea, iubindu-și prea mult copiii, pentru a mai avea loc în inima sa și pentru altcineva. Cel mai important este că nu mai suferă, se bucură de fiecare zi din viața sa și încearcă să îi ajute și pe oamenii din jurul ei, dacă acest lucru este posibil, măcar cu un sfat.

„Nu mai am răbdare. Am puțin timp pe care aș vrea să-l folosesc pentru mine personal și îmi iubesc prea mult copiii ca să mai încapă cineva. Dacă nu am neamuri de la Chișinău, am de la Sibiu, dacă nu de la Cluj. Și uite așa, încontinuu. Și acum am pe cineva la mine acasă. Trebuie să ajutăm oamenii”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---